Sokken: het perfecte kerstgeschenk voor uw bedrijf!

6 september 2022 16:03

Sokken: het perfecte kerstgeschenk voor uw bedrijf!

Elk jaar is het voor veel bedrijven weer een zoektocht naar het juiste geschenk voor klanten of personeel. Het kerstgeschenk moet uniek zijn, maar voor elke klant geschikt zijn. Uit onderzoek blijkt dat sokken een van de meest populaire cadeaus zijn met kerst. Vandaar dat steeds meer bedrijven kiezen voor een universeel geschenk: bedrukte sokken.

Waarom sokken als geschenk?

Uit de duizenden opties, waarom zou ik dan juist kiezen voor bedrukte sokken? Eigenlijk heel simpel: iedereen draagt sokken. 85% van de consumenten herinnert zich het bedrijf, dat hen kleding heeft gegeven. Uw bedrijfsnaam blijft dus hangen, doordat u een fysiek paartje heeft afgegeven bij uw klanten. Het is geen dure investering of gadget, maar wordt wel dagelijks gebruikt door uw klanten.

Alle sokken zijn unisex en met de one-size-fits-all maatvoering passen al uw klanten één ontwerp. Voor u een voordeel dat u geen overtollige voorraad blijft zitten of eerst moet informeren naar de maatvoering van uw klanten. Heel eenvoudig: één paartje is geschikt voor al uw klanten.

Daarnaast zijn de sokken vanaf 50 paar te bestellen. U hoeft geen grote order te plaatsen om uw klanten toch blij te maken met een uniek geschenk.

Zijn sokken volledig te personaliseren?

Sokken worden gemaakt van gekleurde garen. Deze worden nauwkeurig stuk voor stuk in elkaar geweven. Qua ontwerp is er vaak van alles mogelijk. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te regelen. Zo heeft Sokkies een aparte ontwerpafdeling die voor u het perfecte paartje ontwerpt. Geheel naar uw huisstijl en wensen, bijvoorbeeld met uw logo of patroon. U hoeft dus geen ontwerpbureau in te huren, u hoeft enkel te roepen wat u mooi vindt. Lekker vrijblijvend en de uitvoering van het creatieve proces wordt uit handen genomen.

Waarom juist sokken met Kerst?

De maand december staat in het teken van cadeautjes geven en ontvangen. Sokken zijn ideaal als geschenk, vanwege de laagdrempeligheid. Sokken zijn vaak niet duurder dan enkele euro’s per paar en worden door iedereen gedragen.

Uit onderzoek van Sokkies blijkt daarnaast dat sokken met kerstprint jaarlijks veruit de meest populaire sokken zijn. Denk hierbij aan een print met kerstballen of -boompjes erop. Zo komen uw klanten goed voor de dag tijdens het kerstdiner én maken ze tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf.

Wat voor sokken zijn er allemaal?

Er zijn tientallen type sokken, maar de meest voorkomen is de casual sok. De meerderheid van Nederland draagt deze dagelijks. Deze zijn dan ook geschikt voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld op kantoor.

Ook kunt u denken aan bijvoorbeeld sportsokken. Deze zijn perfect om klanten te ondersteunen bij de goede voornemens. Ze zijn geschikt voor hardlopen, wielrennen of tennis.

Naast sportsokken kunt u ook kiezen voor werksokken. In de bouwwereld zijn deze veelvoorkomend. Ze worden aangesterkt met dubbele garen, zodat ze langer meegaan.

Is er ook een duurzame variant?

Mikt u op een duurzaam relatiegeschenk? Denk eens aan sokken van bamboe. Net zo mooi, net zo sterk en net zo comfortabel, maar een stuk beter voor de aarde. Een groene oplossing voor een prachtig paar sokken.

Het perfecte relatiegeschenk.

De zoektocht naar relatiegeschenken komt dan eindelijk tot een einde. Sokken zijn een prachtig geschenk dat iedereen leuk vindt. Geen gekke, futuristische gadgets die in de prullenbank verdwijnen. Vrolijke sokken zijn leuk om te krijgen en worden veel gedragen door uw klanten. Daardoor denken ze iedere ochtend aan uw bedrijf wanneer ze de sokkenlade opentrekken. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.