Smit & Legebeke Gerechtsdeurwaarders: een nuchtere kijk op zaken

8 oktober 2018 16:04

Smit & Legebeke Gerechtsdeurwaarders: een nuchtere kijk op zaken

Smit & Legebeke, een allround kantoor met een zeer uiteenlopende klantenkring, van onder andere woningbouwverenigingen, gemeenten, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren. Hierdoor hebben zij expertise in bijvoorbeeld huurincasso, maar ook op veel andere gebieden. Het ervaren en volledig op elkaar ingespeeld team werkt met korte communicatielijnen, zodat zij uw zaak snel en adequaat kunnen afwikkelen.

Het maakt ons niet uit of uw vordering een klein of groot bedrag betreft, of uw niet-betalende tegenpartij zich in het binnen- of buitenland bevindt en of dit een particulier dan wel een zakelijke klant betreft.

Werkwijze

Wij werken op basis van no cure, no pay. Onze kosten proberen wij altijd op uw tegenpartij te verhalen. Voor u als opdrachtgever is het belangrijk te weten dat wij deelnemer zijn van de Stichting Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders. Dit betekent dat voor u geïncasseerde, maar nog niet afgedragen gelden veilig zijn gesteld.

Iedere vordering is uniek

Dit geldt ook voor de personen bij het geschil. voor ons als gerechtsdeurwaarders vereist dit een specifieke aanpak en daar ligt onze kracht. Wij behandelen vorderingen op een persoonlijke, snelle en doortastende manier.

Per zaak bekijken wij wat de meest effectieve manier is om uw vordering te incasseren. Wij proberen persoonlijk contact met uw wederpartij te krijgen om zo tot een constructieve oplossing te komen.

Indien uw tegenpartij met betaling in gebreke blijft, zal worden gekeken naar mogelijke vervolgacties, zoals bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure of het aanvragen van het faillissement. Wij vragen altijd om uw toestemming alvorens wij een rechtszaak opstarten.

Rechtszaak

In een rechtszaak bij de kantonrechter treedt u samen met onze juristen op. U staat er niet alleen voor. Wij kunnen een gerechtelijke procedure bij de kantonrechter opstarten en van aanvang tot einde voor u behandelen.

Heeft u al een gerechtelijke uitspraak?

Dan kunnen wij voor u het verdere executietraject verzorgen, zoals bijvoorbeeld beslaglegging op inkomsten, (on)roerende zaken, banktegoeden, aandelen, of bij bijvoorbeeld ontruimingen.

Indien u vreest dat uw tegenpartij waardevolle goederen gaat vervreemden, dan bestaat de mogelijkheid van conservatoir beslag. Dit wil zeggen dat er beslag kan worden gelegd om verhaal op goederen veilig te stellen. Hiervoor moet eerst toestemming worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter. Korte tijd later zal een gerechtelijke procedure moeten worden gevoerd. Conservatoir beslag is beslist niet van toepassing op elke vordering. Het is een prijzige aangelegenheid waaraan veel voorwaarden worden gesteld. Mocht conservatoir beslag in uw zaak tot de mogelijkheid behoren, dan informeren wij u hierover uitvoerig.

Ook voor een enkele handeling zoals constatering, veiling of betekening van een brief per deurwaardersexploot kunt u ons uiteraard inschakelen. Ons ervaren en volledig op elkaar ingespeeld team werkt met korte communicatielijnen, zodat wij uw zaak snel en adequaat kunnen afwikkelen. Het maakt ons niet uit of uw vordering een klein of groot bedrag betreft en of uw niet-betalende tegenpartij zich in het binnen- of buitenland bevindt. Kenmerken van ons kantoor zijn:

  • wij werken volledig op basis van no cure no pay
  • Als wij uw incasso zaak ontvangen, dan maken wij dezelfde dag uw incasso zaak aan
  • één keer schriftelijk aanmanen, daarna enkel telefonische incasso
  • ontvangen wij vandaag gelden, dan storten wij dezelfde dag nog uw gelden aan u door
  • wij beschikken over een online systeem, waarin u kunt zien wat de status van uw incasso is
  • bij voorstellen van verdere maatregelen, altijd een degelijke afweging kosten/baten
  • wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders

Voor meer informatie: www.smitenlegebeke.nl

 

 

 

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.