Shopware, Mollie en Hipex starten samenwerking om getroffen ondernemers te steunen

28 april 2020 15:30

Shopware, Mollie en Hipex starten samenwerking om getroffen ondernemers te steunen

De drie partijen komen met een gratis e-commerce starterspakket

De coronacrisis treft ons allemaal, maar misschien lokale ondernemers nog het meest. Om deze hards getroffenen een hart onder de riem te steken, starten Shopware, Hipex en Mollie een unieke samenwerking met het idee dat we samen sterker zijn dan alleen. De drie e-commerce partijen hebben een gratis pakket samengesteld, waarmee lokale ondernemers hun onderneming vliegensvlug naar een online omgeving kunnen verplaatsen. Ondernemers kunnen zich aanmelden via onlinestarthulp.nl.

Met het pakket krijgen lokale ondernemers een vliegende start van hun webshop aangeboden, waardoor inkomsten online gegenereerd kunnen worden. Shopware, Hipex en Mollie, drie grote partijen in e-commerce land, bieden hun normaliter kostbare producten kosteloos aan voor een periode van zes maanden. Dit houdt in dat ondernemers die zich aanmelden zes maanden gratis gebruik kunnen maken van de Shopware Professional Edition, zes maanden gratis hosting van Hipex en €5.000 aan transactievolume van Mollie krijgen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van 3 uur gratis support van een aangesloten bureau, dat bedoeld is om de ondernemer te helpen met het opstarten van de webshop.

Samen sterk

Shopware, Hipex en Mollie hebben deze actie op touw gezet onder het mom #WeAreHereForYou. De drie partijen merkten dat lokale ondernemers die geen webshop hebben het hardst getroffen worden door de coronacrisis. Met deze actie hopen ze deze ondernemers een steuntje in de rug te kunnen bieden.

Aanmelden

Ondernemers die gebruik willen maken van deze gratis hulp kunnen zich aanmelden op onlinestarthulp.nl. Vervolgens wordt hun aanvraag in behandeling genomen. Dankzij de professionele hulp kunnen ondernemers hun webshop binnen 24 uur in de lucht hebben.

ondernemers ook na de zes gratis maanden online actief willen blijven, dan kunnen er afspraken worden gemaakt met de verschillende partijen.

Shopware, Mollie en Hipex

Shopware, Mollie en Hipex zijn e-commerce bedrijven die zich voornamelijk richten op de MKB sector. Het Duitse Shopware is een systeem waar webshops op draaien en staat bekend om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hipex is een Nederlandse hostingpartij die onder andere gericht is op de hosting van Shopware webshops. Mollie is een Nederlandse online betaal provider die dagelijks meer dan 80.000 klanten bedient. Mollie staat bekend om het bedenken van slimmere en flexibelere betalingsmogelijkheden en bedient de volledige e-commerce markt, van kleine ondernemers tot aan grote partijen als Deliveroo en Heineken.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.