“Security is not a product it’s a process”

4 april 2023 10:12

“Security is not a product it’s a process”

APEX360 is opgericht in 2017 en begonnen als horecaportier/beveiliger voor evenementen. APEX360 is een snelgroeiend bedrijf dat zich heeft doorontwikkeld tot een volwaardige hoofdaannemer die meerwaarde ziet in een goede relatie met haar mensen. Het bedrijf onderscheidt zich door op een persoonlijke manier zaken te doen met opdrachtgevers en collega’s. Momenteel bestaat het APEX-team uit meer dan 160 professionele en gemotiveerde beveiligers die ons DNA ademen.

Bij APEX360 streven we naar verschillende doelen om onze klanten tevreden te stellen. We willen 24/7 bereikbaar zijn voor onze klanten en garanderen een reactietijd van maximaal één werkdag. Daarnaast werken we samen met onze klanten om de veiligheid te waarborgen en onze beveiligers voortdurend te trainen, opleiden en ontwikkelen. We streven ook naar een hecht team met gemotiveerde beveiligers en transparantie in ons proces, van risicoanalyse tot facturering. Door te innoveren, groeien en te investeren in onze dienstverlening, kunnen we de juiste beveiliger op de juiste locatie plaatsen.

Omdat ons hechte team uit meer dan 160 ervaren beveiligers bestaat, zijn wij in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden. Wij bieden onder andere horeca, evenementen, object, zorg en persoonsbeveiliging aan. Binnenkort bieden we ook particuliere recherche aan. Al onze beveiligers zijn in het bezit van de benodigde certificaten. Deze certificaten worden verleend na een uitgebreide screening door de politie en een bijbehorende training. Wij bieden verschillende trainingen aan waaronder agressie en weerbaarheidstrainingen.  Kiest u voor een beveiliger van APEX360, dan garanderen wij dat u te maken krijgt met een gecertificeerde en ervaren beveiliger; een beveiliger die van nature autoriteit uitstraalt, representatief en verzorgt is en uw gasten goed te woord staat.

Wij zijn recent verhuisd naar een nieuw pand op Sint Willebrord Dorpsstraat 42c. Door deze verhuizing kunnen we niet alleen een frisse start maken, maar hebben we ook meer ruimte om trainingen te kunnen geven bij ons op locatie. De plek is goed bereikbaar voor klanten en/of partners.

“Als ik een bedrijf heb met medewerkers, sta ik 100% achter mijn mensen.“

APEX360 wil een goede werkgever zijn waarbij werkplezier en kwaliteit hand in hand gaan. Door betrokken en persoonlijk om te gaan met de mensen waarmee wij samenwerken, verhogen wij het werkplezier en de motivatie. Motivatie is cruciaal voor een goede beveiliger. Zodra onze beveiligers rust uitstralen en met een goede mindset aan de slag gaan, behalen we het beste resultaat.

Wij zijn dan ook nog steeds op zoek naar beveiligers. Wil jij graag werken in een hecht team waar jij jezelf kunt zijn, leuke collega’s ontmoet en dat saamhorigheidsgevoel hebt? Het team van APEX360 bestaat uit meer dan 160 veelzijdige beveiligers op basis van ZZP en loondienst. Onze opdrachtgevers variëren van een kleine caféhouder tot aan grote organisaties zoals de Nijmeegse 4-daagse. We kunnen je dus altijd de klus bieden waar jij het beste tot je recht komt. Kom eens vrijblijvend op gesprek om te kijken of wij bij elkaar passen!

Dorpsstraat 42c
4711 NH Sint Willebrord
www.apex360.nl
info@apex360.nl
+31 6 48 91 39 19

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.