Samenkomen kan niet, maar samenwerken is daardoor juist van groot belang!

10 juni 2020 11:46

Samenkomen kan niet, maar samenwerken is daardoor juist van groot belang!

‘’Een teamuitje in Corona tijd ☺️ het was echt gezellig om de collega’s op deze manier weer even te zien. Samen de codes kraken en in teams aan de slag te gaan en even los van werk elkaar te spreken. Fijn! BuroEvent bedankt!! Kraak de kluis was echt leuk en een aanrader voor iedereen die een leuk online teamuitje zoekt!’’

LinkedIn:  Marcella de Jong  van Flynth adviseurs en accountants

Afgelopen periode hebben al diverse teams onze online teambuilding game gespeeld. Samenkomen gaat momenteel niet maar de behoefte is er om wel wat samen te doen.

Kraak de Kluis is een online spel programma die als teambuilding / teamuitje kan worden ingezet. Vanuit huis, op kantoor of waar je op een laptop, desktop of iPad kunt spelen is dit spel mogelijk.

In teams moet een code gevonden worden om een kluis te kraken. De teams communiceren met elkaar via WhatsApp videobellen of Microsoft Teams. De opdrachten die de teams moeten volbrengen zijn divers; van online puzzels, tot raadsels en selfie opdrachten.

Er zijn verschillende spel thema's die je kunt spelen zoals De Da Vinci Code, James Bond 007 en Reis om de Wereld waarbij de opdrachten specifiek met het thema te maken hebben. Voor internationale groepen is er een engelse versie beschikbaar. Ook is het mogelijk een eigen bedrijf versie te ontwerpen en realiseren.

Twee uur lang plezier, competitie-element en samenwerken. Dit wordt begeleid door een medewerker van BuroEvent. Na afloop zijn er de selfies van de opdrachten om naar terug te kijken.

BuroEvent

Turennesingel 90

6663 GV Nijmegen-Lent.

Tel. 024 84 53 644

E-mail info@BuroEvent.nl

www.kraakdekluis.com

www.buroevent.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.