Samen inspirerend ondernemen op het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland? Word onze nieuwe buren!

2 juli 2021 12:24

Samen inspirerend ondernemen op het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland? Word onze nieuwe buren!

Sinds 3 augustus 2020 is Allego B.V. gevestigd in Gebouw KB op IPKW.

Kimberly Van den Hater, Office Manager bij Allego B.V.: Het totaal gerenoveerde pand biedt veel daglicht en ruimte en is ons ideale visitekaartje. Tijdens de renovatie van het pand hebben wij onze ideeën actief mogen delen met IPKW waardoor een prachtig pand opnieuw is opgebouwd met een luxe en industriële uitstraling. Ook is het pand verduurzaamd. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren heeft iedere ruimte een eigen belevenis.

In het kantoor is er gebruik gemaakt van lichte kleuren om ervoor te zorgen dat het de ideale werkplek is. Door de grote ramen is er veel daglicht aanwezig, dit maakt het werken erg prettig. Daarnaast is er een ruim aanbod aan vergaderruimtes waardoor makkelijk externe bedrijven langs kunnen komen voor een goede bak koffie. Al het meubilair in het pand is hergebruikt. De meubels hebben bij andere bedrijven gestaan en zijn vervolgens opgeknapt. Ook voor de meubels hebben we er bewust voor gekozen om de materialen staal, hout en betonlook te combineren. Dit maakt de industriële uitstraling compleet.

FACTS & FIGURES

Wil je ook net als Allego een prachtig visitekaartje voor je bedrijf? Er zijn nog een aantal ruimtes te huur in het gerenoveerde Gebouw KB:

  • In totaal 770 m2 beschikbaar
  • In te delen in kleinere kantoorruimtes voor meerdere bedrijven
  • Gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping

Industriepark Kleefse Waard is de ideale plek om als bedrijf gevestigd te zijn. Het park ligt centraal en er worden verschillende faciliteiten aangeboden, zo heeft het park bijvoorbeeld een restaurant, een gratis bootcamp en een eigen technische dienst. Daarnaast worden er regelmatig bijeenkomsten en productlanceringen georganiseerd. Dit alles zorgt ervoor dat je een bijzondere werkplek hebt op een duurzaam terrein waar ook andere innovatieve bedrijven zijn gevestigd. Ook verloopt de communicatie tussen de bedrijven op IPKW en IPKW zelf soepel, dit maakt het samenwerken prettig.

Allego is sinds 2014 gevestigd op IPKW. De missies van Allego en IPKW rondom duurzaamheid komen goed overheen. Door onze stormachtige groei in de jaren 2017 en 2020, moesten we snel opzoek naar extra ruimte. IPKW kwam ons daar heel mooi in tegemoet. Nu ons bedrijf in een volwassener fase zit, zijn we op een mooie locatie gevestigd om verder te groeien.

Wij, Allego, werken graag in gebouw KB en hopen snel kennis te maken met jullie als onze nieuwe buren!

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met Marc Hiddink via marc@ipkw.nl of 06-302 421 13.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.