Rechtszaak gewonnen en alsnog geen geld: deel 1

16 februari 2022 08:30

Rechtszaak gewonnen en alsnog geen geld: deel 1

Steeds meer zakenmensen en particulieren worden geconfronteerd dat ze hun rechtszaak gewonnen hebben en alsnog geen geld zien! Zelfs grote instanties of bedrijven kunnen dan alsnog weigeren om te betalen zoals in de praktijk voorkomt. Hoe kan dat en hoe komt dat? Hof van Bemiddelaars heeft  door bemiddeling een werkwijze ontwikkelt waarbij dat voorkomen kan worden. Elk dossier is uniek om apart te worden beoordeelt voor deze bemiddeling.

Casus:

Een ondernemer heeft een duur horeca airco systeem laten installeren, die niet blijkt te functioneren. De ondernemer raadpleegt samen met zijn vrouw Hof van Bemiddelaars voor bemiddeling met onderhandeling. De man besluit toch om een rechtszaak te doen via de advocaat, terwijl zijn vrouw directe bemiddeling wil doen, omdat rechtszaken te lang aanslepen. Uiteindelijk 16 maanden later is de rechtszaak tegen de installateur gewonnen, maar is de installateur failliet. Tevens nog eens vele duizenden Euro’s kwijt aan advocaatkosten die uiteindelijk niets opgeleverd hadden. De ondernemer krijgt het soms nog steeds van zijn vrouw te horen, dat hij beter naar haar had kunnen luisteren en voor directe bemiddeling van Hof van Bemiddelaars had gekozen. De bemiddelaar had de slechte financiële positie van de installateur effectiever en sneller kunnen constateren en daar pro actief juridisch naar kunnen bemiddelen. Hof van Bemiddelaars kan door bemiddeling en werkwijze deze praktijkgevallen voorkomen. Herkent u in bovenstaande een soortgelijke situatie voor uzelf? Schroom niet om contact op te nemen met Hof van Bemiddelaars

Onze reviews spreken uw taal, kijk op www.hofvanbemiddelaars.com

Foto: Hof van bemiddelaars

Naar alle berichten van Hof van Bemiddelaars terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.