PROMOTIEDAGEN DRENTHE NEEMT NIEUWE OPZET UIT 2019 MEE NAAR 2020

12 februari 2020 11:19

PROMOTIEDAGEN DRENTHE NEEMT NIEUWE OPZET UIT 2019 MEE NAAR 2020

Promotiedagen Drenthe neemt de nieuwe opzet uit 2019 mee naar 2020. In 2019 kreeg het evenement een nieuwe locatie en lightboxes in plaats van stands. Ook werd het een ééndagsevenement, in plaats van twee. Dat schrijft Dagblad van het Noorden.

In 2019 verplaatste Promotiedagen Drenthe van de TT-hal naar cultuurhuis De Nieuwe Kolk in Assen. Dat viel goed in de smaak, volgens medeorganisator Tom Hemmen. ,,Zowel bezoekers als standhouders ervoeren het als zeer positief,” vertelt hij aan Dagblad van het Noorden. ,,We mikten op tussen de 2000 en 2500 bezoekers en dat hebben we gehaald.”

Lees ook:

Jandino open Promotiedagen Drenthe, lof voor nieuwe opzet

Een andere opzet voor Promotiedagen Drenthe

Vanwege het succes vindt het ondernemersevenement op dezelfde manier, op dezelfde locatie plaats, op 31 maart. Volgens Hemmen heeft het inkorten van het evenement niks te maken met teruglopende belangstelling. ,,We merkten dat het lastig bleek om de drie regio’s in Drenthe (noorden, zuidoosten en zuidwesten) samen in een evenement onder te brengen. Daarom hebben we gekeken naar een andere opzet.”

Lees ook:

Vernieuwde Promotiedagen Drenthe bij succes wellicht ook naar Emmen en Heerenveen

Daarom zouden er in 2020 twee andere, afzonderlijke evenementen worden georganiseerd in Emmen en Heerenveen, maar dat gaat uiteindelijk toch niet door. Of dat in 2021 wel gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Wil je meer lezen, klik dan hier voor het hele artikel van Dagblad van het Noorden.

Bron: https://www.noordz.nl/

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.