Praktisch gids voor een gezond bedrijf

19 februari 2020 16:18

Praktisch gids voor een gezond bedrijf

Gezonde en vitale werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. Want als jouw mensen goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben meer zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor jou als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend.

Toch vinden veel werkgevers het lastig om betrokkenheid te tonen op het gebied van gezondheid en leefstijl. Leefstijl is namelijk een persoonlijke keuze van de werknemer. Toch kun je jouw werknemers bewust maken hoe zij hun gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Door gezondheid binnen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Arbodienst ArboNed heeft een beknopte, praktische gids gemaakt met handige tips, inspirerende voorbeelden en een stappenplan om dit onderwerp ook binnen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Gratis en voor niets.

Download hier de gids

Gratis interactieve kennissessie

Ben je al bezig met dit onderwerp en op zoek naar meer verdieping? Meld je dan hier aan voor de gratis, interactieve kennissessie over het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek (PMO). Of volg het live webinar op 26 maart van 12.00 tot 12.30 uur. Je kunt dit webinar ook op een later moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat je direct vragen aan de experts van ArboNed kunt stellen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.