Podcast: MKB meets fitness

15 september 2020 10:51

Podcast: MKB meets fitness

Fit blijven tijdens kantooruren? Martine Hauwert ging in de Business Update in gesprek met Walter Vendel van fit20. Er werd gesproken over de relevantie voor het MKB in Nederland en een nieuw verdienmodel voor ondernemers die, als gevolg van corona, een (kantoor) ruimte over hebben.

In de Business Update gingen we in gesprek over de manier van trainen bij fit20. Een manier van training die plaatsvindt in je dagelijkse kleding, waarvan gepretendeerd wordt dat dit tijdens kantooruren te realiseren is.

[embed]https://soundcloud.com/newbusinessradio/mkb-meets-fitness-business-update-14-augustus-2020[/embed]

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.