Podcast - Bescherming tegen AI met AI

22 maart 2024 10:33

Podcast - Bescherming tegen AI met AI

Nu AI steeds meer zakelijk wordt toegepast neemt namelijk ook het aantal met AI gecreëerde cyberaanvallen toe. Deze zijn met traditionele beveiligingsoplossingen moeilijk of niet tegen te houden. ICT-specialist Cloudflare introduceert twee AI-gebaseerde security-oplossingen die bedrijven moeten helpen hun security te verbeteren. Enerzijds om specifieke aanvallen op de AI-toepassingen van bedrijven en anderzijds om met AI-gemaakte aanvallen tegen te houden.

Wat zijn de nieuwe generatie cyberdreigingen gerelateerd aan de ontwikkeling van AI en hoe houdt je die tegen? Martine Hauwert sprak er tijdens deze Business Update over met Tony van den Berge, Vice President European Regional Markets van Cloudflare.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.