Podcast - Tips en tricks voor optimale merkbescherming

15 december 2023 13:15

Podcast - Tips en tricks voor optimale merkbescherming

Martine Hauwert sprak met met Myrthe Pardoen van NLO in een Business Update.

Een sterk merk is herkenbaar, onderscheidend en gemakkelijk te onthouden. Het moet uniek en origineel zijn, ver verwijderd van de aangeboden producten. Het kan associaties hebben, zoals de naam 'Nike', vernoemd naar de Griekse godin van de overwinning, of samenvoegingen van oprichtersnamen zoals 'Andrélon'. Het vermijden van culturele of taalkundige verwarring in het buitenland is belangrijk voor internationaal succes.

Martine Hauwert ging samen met Myrthe Pardoen van NLO dieper in op praktische tips en tricks voor het verkrijgen en behouden van optimale merkbescherming.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.