Podcast - Inclusiviteit in de technologiewereld

13 maart 2024 11:29

Podcast - Inclusiviteit in de technologiewereld

Hexaware is een wereldwijd technologiebedrijf gespecialiseerd in business process services, met zo'n 28.400 medewerkers in meer dan 45 kantoren in negentien landen. Zij stellen organisaties in staat om digitale transformaties te realiseren, door met ze samen te werken om hun technologie en processen te bouwen, te transformeren, uit te voeren en te optimaliseren.

Gwen Kolader zet zich al zo'n vijftien jaar in voor meer diversiteit en inclusiviteit en is daar bij Hexaware wereldwijd voor verantwoordelijk. Uit onderzoek is gebleken dat driekwart van de millennials en generatie-Z het belangrijk vinden om voor een diverse en inclusieve organisatie te werken. Dit jaar is ‘Inspire Inclusion’ het thema van de internationale vrouwendag. Waarom zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijk voor bedrijven en hun managers? Martine Hauwert ging er over in gesprek met Gwen Kolader, Global Head DE&I van Hexaware. 

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.