Podcast - Het veranderende winkelklimaat en de rol van Univé

6 november 2023 16:15

Podcast - Het veranderende winkelklimaat en de rol van Univé

Ron Lemmens ontving het bedrijf Univé in een Business Update.

In Nederland is de detailhandel voortdurend in beweging en de manier waarop consumenten en ondernemers met winkels omgaan, evolueert snel. Een recente mijlpaal is dat er voor het eerst meer webwinkels zijn dan fysieke winkels. Deze verschuiving roept belangrijke vragen op over de relevantie van fysieke winkels en hoe ondernemers zich kunnen beschermen.

In een wereld die steeds meer draait om digitalisering en ondernemerschap, speelt Univé een cruciale rol in het beschermen en ondersteunen van Nederlandse ondernemers. Met hun flexibele verzekeringsproducten en nadruk op preventie, bieden ze ondernemers de zekerheid en ondersteuning die ze nodig hebben. 

Ron Lemmens ging over flexibele AOV-opties, psychische hulp en cybercrimepreventie in gesprek met José Reijndorp-Muis, financieel adviseur en coördinator van financiële dienstverlening; en Lolke Zeilstra, buitendienstadviseur zakelijk bij Univé.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.