Podcast - Emoties op het werk, wat doe je er mee?

31 mei 2024 14:18

Podcast - Emoties op het werk, wat doe je er mee?

Ron Lemmens ging in gesprek met Marjon Bohré in een Business Update.

Emoties op het werk zijn vaak ongemakkelijk en emotioneel en professioneel worden vaak als tegenovergesteld gezien. We vinden emoties vaak lastig, omdat we de emotie verwarren met de uiting van de emotie. Het zou helpen als we dat los gaan zien. "Iemand mag best boos zijn, maar je hoeft me niet door het loket te trekken." Auteur Marjon Bohré schreef er het boek 'Emoties doe je maar thuis - Waarom je gevoelens beter wél kunt meenemen naar je werk' over. Ron Lemmens ging er met haar over in gesprek. Hoe kun je emoties onderzoeken en ontwarren?

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.