Podcast - Eigenzinnige visie op de zakelijke autowereld

3 oktober 2023 13:57

Podcast - Eigenzinnige visie op de zakelijke autowereld

Als zakelijke rijder is de keuze tegenwoordig reuze. Één van de merken die je vandaag de dag steeds vaker ziet op de zakelijke markt is Mazda. Het Japanse merk kenmerkt zich door de eigenzinnigheid die al vanaf 1920 door de aderen stroomt.

Waar kies je voor als fleetmanager of als je als werknemer zelf de keus mag maken? Robert Denneman ging tijdens deze Business Update over de zakelijke kant, maar ook de vernieuwde CX-60 in gesprek met Marieke Mantje, Manager PR & Communications van Mazda Motor Nederland.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.