Podcast - De kracht van geodata

13 maart 2024 11:22

Podcast - De kracht van geodata

In een tijd waarin data-gedreven werken een cruciale rol speelt in de efficiënte werking van organisaties, is het integreren van geodata een logische stap voor lokale overheden. Geodata biedt niet alleen inzicht in ruimtelijke aspecten, maar draagt ook bij aan een betere samenhang tussen verschillende beleidsterreinen.

Met partners zoals Quarant, die lokale overheden ondersteunen in hun digitale transformatie, kunnen gemeentes een krachtig data fundament bouwen dat de basis vormt voor een doelmatige en klantgerichte dienstverlening.

Wat is geodata precies en wat zijn de voordelen? Hoe kun je werken aan een stevig data fundament onder je datahuis? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Jos Poels, Partner & Consultant bij Quarant.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.