Podcast - Bedrijvigheid naar de stad toehalen

3 oktober 2023 14:02

Podcast - Bedrijvigheid naar de stad toehalen

Robert Denneman sprak met Laurens Kok van The Hague & Partners in een Business Update

Commit Global heeft in samenwerking met de gemeente Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken een nieuw hoofdkantoor in Den Haag geopent. Commit Global selecteert en ondersteunt digitale tools die inmiddels meer dan 16 miljoen mensen over de hele wereld hebben geholpen in crisissituaties. Wat levert deze overstap de stad op en waarom is dit een mooie toevoeging aan het bedrijfsportfolio? Tijdens deze Business Update ging Robert Denneman hierover in gesprek met Laurens Kok, head of foreign investments van The Hague & Partners.

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.