Pittig incassobureau laat wanbetaler pas los als er betaald is

19 december 2017 10:10

Pittig incassobureau laat wanbetaler pas los als er betaald is

U herkent het beeld ongetwijfeld. U heeft een klant al meermalen duidelijk gemaakt dat hij een rekening nog niet heeft betaald. Eerst via een gangbare factuur, daarna met een ook nog vriendelijke herinnering en later via een al wat minder vriendelijke aanmaning. Maar wat u ook onderneemt. Betalen? Ho maar…!

Dan is het de hoogste tijd om Safe Collect Incasso in te schakelen, een professionele organisatie die haar dienstverlening heeft afgestemd op debiteurenmanagement. Een fanatiek incassobureau dat gelieerd is aan de Debigroep, een onderneming die gespecialiseerd is in creditmanagement. De Debigroep zetelt in Amersfoort. Safe Collect heeft het hoofdkantoor in Amsterdam en een nevenvestiging in Emmen.

Snel en effectief

Safe Collect staat bekend om haar even snelle als effectieve aanpak. Een werkwijze waarbij het incassobureau zich als een pitbull in de wanbetaler vastbijt en pas loslaat als er betaald is. “Wij zijn een pittig bureau”, zegt directeur Alex Grooten. “Als een klant ons benadert, komen we binnen 24 uur voor hem in actie. Dat doen we met een achtdaagse aanpak. Acht dagen is de periode dat een wanbetaler hooguit de tijd krijgt om alsnog te betalen. In die periode krijgt hij diverse aanmaningen van ons. Via post, fax, e-mail, sms of telefoon. Daarbij wordt de druk steeds verder opgevoerd. Uiteindelijk betalen de meesten wel. En als dat niet het geval is, kunnen wij de klant samen met onze huisadvocaat terzijde staan in een gerechtelijke procedure.”

Direct actie

Grooten wijst erop dat ‘Safe Collect altijd doorgaat waar anderen stoppen’. “Wij onderscheiden ons in de branche door onze directe aanpak”, licht hij toe. “Waar veel collega’s zaken nog wel eens te lang willen laten liggen, komen wij onmiddellijk voor de klant in actie. Snel, effectief en efficiënt. Het enige dat voor ons telt is dat de klant het geld waar hij recht op heeft snel krijgt.”

Bel vandaag nog

Het moge u duidelijk zijn: bij Safe Collect Incasso is uw probleem bij het incasseren van een vordering in uitstekende handen. Vandaag gebeld is vandaag begonnen. Word vandaag nog lid…!

Safe Collect Incasso

Kantoor Emmen

Charles Darwinstraat 9

Telefoon 0591 - 65 35 04

E-mail emmen@safecollect.nl

www.safecollect.nl

Tekst: Harry Knevelbaard // Fotografie: Gerrit Boer

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

X

Ga je nu al weg?

Wij willen graag nog wat met je delen. Hét Ondernemersbelang bestaat namelijk 20 jaar en dat gaan we vieren. Ga naar deze pagina en ontdek het!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.