Picnic sluit belangrijke vastgoeddeal in Veenendaal door bemiddeling van CMC Bedrijfsmakelaars

26 juni 2023 14:36

Picnic sluit belangrijke vastgoeddeal in Veenendaal door bemiddeling van CMC Bedrijfsmakelaars

Vandaag hangt de vlag uit bij CMC Bedrijfsmakelaars want zij hebben met Picnic een belangrijke deal in Veenendaal gesloten. CMC Bedrijfsmakelaars is een grote speler in de zakelijke vastgoedmarkt in regio Midden Nederland. Picnic, voor zover nog niet bekend, is de Supermarkt op wielen. In een mum van tijd is de boodschappenbezorger van vier bezorgautootjes uitgegroeid naar een wagenpark van meer dan duizend. De bezorging van de boodschappen aan honderdduizenden klanten is een logistieke uitdaging die Picnic iedere dag weer succesvol aangaat. CMC Bedrijfsmakelaars trad op voor de verhuurder en heeft huurder Picnic geholpen om een grote stap te maken in het uitbreiden van haar dienstverlening.

Wat het vinden van een geschikte locatie voor Picnic zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid aan voorwaarden die er aan het pand gesteld worden. Je moet hierbij denken aan het verhogen van de huidige stroomvoorziening vanwege de complexe inpandige infrastructuur die Picnic nodig heeft. CMC Bedrijfsmakelaars en Picnic hebben in die zin meer gedaan dan een verhuurtraject van een bedrijfspand. Er heeft nauwe samenwerking en afstemming plaatsgevonden om er zeker van te zijn dat Picnic precies kreeg wat ze nodig heeft om succesvol hun Picnic Hub te kunnen openen.

Meedenken met de klant is kenmerkend voor CMC Bedrijfsmakelaars. Door een proactieve houding weten ze de juiste klanten aan de meest geschikte bedrijfspanden te koppelen. Tijdens de acquisitie van een pand denken ze al na over mogelijke huurders die daar het beste op hun plek zouden zitten. Op die manier helpt CMC Bedrijfsmakelaars zowel de huurder als ook de verhuurder.

CMC Bedrijfsmakelaars zet daarbij alle beschikbare middelen in. Zo hebben ze het maken van korte video’s aan de lockdowns overgehouden. Kandidaten kunnen zo eenvoudiger een kijkje in een pand nemen. Fysieke bezichtigingen worden hierdoor effectiever. Geïnteresseerden hebben het object al een keer kunnen zien in een video en hebben dan ook specifiekere vragen tijdens hun bezoek.

Bij het aanwinnen van nieuwe panden kijkt CMC Bedrijfsmakelaars wat er allemaal mogelijk is. De bestemming staat wellicht meer toe dan waar het pand nu voor gebruikt wordt. Door daar de aandacht op te vestigen, vergroot CMC Bedrijfsmakelaars direct de doelgroep. Net zoals er voor Picnic actief meegedacht is over de technische inrichting van het pand zodat deze dienst kan doen als Picnic Hub.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.