Opvallende & ambachtelijke borrelpakketten om te geven

28 september 2022 14:26

Opvallende & ambachtelijke borrelpakketten om te geven

De verschillende borrelboxen en proeverijen van Beer in a Box zijn anders dan wat je tot nu toe hebt gezien en geproefd. In de box zitten alleen de beste en lekkerste speciaalbieren van ambachtelijke brouwerijen. De box zelf heeft een unieke uitstraling en tovert een glimlach op het gezicht van iedere ontvanger. Beer in a Box heeft jaren ervaring. Er zijn sinds 2015 meer dan 150.000 (bier)pakketten ingepakt en verzonden.

Meer dan bier

Naast bier is het nu ook mogelijk om per ontvanger te bepalen wat de persoon krijgt. Denk aan wijn, unieke sapjes of juist een uitgekiende combinatie van dit alles (met bier). En om de rest van de inwendige mens nóg meer te plezieren kun je er ook borrelhapjes zoals kaas en worst bij bestellen. Kortom, voor ieder wat biers.

De Bier Adventskalender 2022

Ook dit jaar heeft Beer in a Box de beste, grappigste, lekkerste, meest exclusieve en growltastische adventskalender ter wereld. Van bescheidenheid kan je de Beer niet betichten maar met een gemiddeld cijfer van 9.1 mag hij ook best een beetje te koop lopen met zijn Bier Adventskalenders. Hiermee geef jij in december 24 unieke bieren toegankelijk of complex van smaak verpakt in een unieke Box vol grappige verwijzingen naar de afgelopen 40 jaar tv geschiedenis. Al vanaf €57 excl btw incl verzending per stuk. De voorraad is beperkt dus reserveer op tijd.  

Avondvullend bierspel en proeverij in één

Naast de unieke borrelpakketten biedt de Beer van Beer in a Box nu ook een fijn bierspel aan in de vorm van een blinde bierproeverij. Daarmee kunnen ontvangers de strijd met elkaar aangaan wie de beste bierproever. De proeverij bestaat uit een set papieren notitieformulieren een bijbehorende online test. Geweldig om te krijgen, fantastisch om te doen en heerlijk om te proeven. En je leert er ook nog eens wat van. Je geeft dus niet alleen bier cadeau, maar ook een hele leuke ervaring.

Maak het persoonlijk

De smaak, grootte en samenstelling van het bierpakket kun je per ontvanger zelf bepalen. En elke box kunnen we voorzien van een persoonlijke boodschap, digitaal of op papier. Die boodschap(pen) kun jij aan ons doorgeven via een state-of-the-art web 2.0 uploadsysteem. Oftewel, een eenvoudig excel template invullen en naar ons uploaden.

Jouw boodschap stopt de Beer met zorg, aandacht én liefde in de box. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je de boxen persoonlijk uitdeelt op locatie of ze direct door ons laat versturen naar de ontvangers.

Goede doelen ondersteunen doet de Beer ook

De Beer van Beer in a Box draagt zijn steentje bij aan de maatschappij. Van elke box doneert de Beer een vast bedrag aan 1 van de goede doelen naar keuze. Zo smaakt de borrel extra lekker en zorgen we samen voor een betere toekomst voor mens, dier en milieu.

Ga naar www.beerinabox.nl/relatiegeschenk

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.