Ongekende mogelijkheden in Assen

20 september 2021 09:00

Ongekende mogelijkheden in Assen

Ongekende mogelijkheden in een multifunctionele omgeving voorzien van alle gemakken die u als organisator of bezoeker van een vergadering, beurs of congres kan en mag verwachten.

Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een geschikte, stijlvolle en bovenal ruime zakelijke locatie. Wij bieden een gevarieerd aanbod in fraaie en verrassende vergader- en/of congresruimtes voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties, workshops en meer.

De Bonte Wever is al jaren een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten. De enorme variatie aan mogelijkheden maakt ons uniek in Noord-Nederland en ver daarbuiten. Wij hebben een groot en ruim congres- event- en vergadercentrum met vele faciliteiten die op zichzelf staand gebruikt kunnen worden of in de unieke combinatie met ons 4 sterren superior hotel, horecamogelijkheden waaronder restaurants en een grand café of onze recreatieve voorzieningen. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement onder één dak.

Hoe groot of speciaal uw bijeenkomst ook mag zijn, binnen ons complex is er altijd een geschikte ruimte die helemaal past bij uw gezelschap. Dit kan een exclusieve vergadering met acht personen zijn tot aan een spectaculair meerdaags congres voor vele gasten. Uiteraard rekening houdend met alle noodzakelijke richtlijnen waar we momenteel mee van doen hebben. Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag sparringpartner voor al uw zakelijke wensen.

De Bonte Wever ligt centraal gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28, met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wilt u een uitgebreide rondleiding door ons prachtige complex? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 30 37 77 of stuur even een mailtje naar info@debontewever.nl. Kijk ook alvast op de website voor de mogelijkheden.

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN
Tel: 0592-356 000
mail: info@debontewever.nl

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.