Nieuwe website - webshop van kantoor- en magazijninrichter THO live!

12 mei 2021 15:39

Nieuwe website - webshop van kantoor- en magazijninrichter THO live!

Wanneer u op zoek gaat naar benodigdheden voor de kantoor- en/of magazijninrichting kan het bijna niet anders dan dat u de naam THO (Terborgse HandelsOnderneming B.V.) tegenkomt.

De THO is al ruim 30 jaar specialist in nieuwe en tweedehandse (en/of refurbished) kantoor- en magazijninrichtingen. Wat in 1989 klein begon in het Achterhoekse Terborg, is uitgegroeid tot een grote servicegerichte organisatie met zowel fysieke vestigingen als een zeer uitgebreide online showroom/webshop: www.terborgse.nl. De THO levert kantoor- en magazijninrichtingen door heel Nederland aan relaties variërend van particulier tot multinational.

Naast de hoofdvestiging in Terborg (bij Doetinchem) en de nevenvestiging in Huissen (bij Arnhem) hoopt de THO ook snel weer fysiek aanwezig te zijn in de regio Apeldoorn. Na 10 jaar een showroom in Apeldoorn te hebben gehad is de THO daar helaas even niet fysiek aanwezig. De verkoopadviseur - buitendienst is op dit moment in de regio Apeldoorn dan ook drukker dan ooit te voren.

Online op www.terborgse.nl vindt u het grootste gedeelte van het assortiment netjes en overzichtelijk gepresenteerd. De online showroom is recent volledig vernieuwd; overzichtelijker, sneller, informatiever, duidelijker, frisser en slimmer. Een enkel item is met een paar muisklikken eenvoudig te bestellen, voor een complete inrichting is www.terborgse.nl een geweldige inspiratiebron die u ongetwijfeld triggert een bezoek te brengen aan één van de showrooms.

Zeker ook het tweedehands assortiment kantoormeubelen is te vinden op www.terborgse.nl. De invoer van producten is bij de THO een dagtaak. De THO is al jarenlang groot in tweedehands artikelen van topmerken als Ahrend, Gispen, Lensvelt, Drentea, Aspa, Kembo, BMA, Comforto, Grahl etc.etc. Op zoek naar specifieke items? Tweedehands designersitems van merken als bijvoorbeeld Vitra, Artifort, Castelijn of Herman Miller? Leg uw aanvraag bij de THO-verkoopadviseurs, zij weten vaak ook wat er nog binnen gaat komen, verkoop@terborgse.nl of bel: 0315-325523

Van de bekende merken biedt de THO vaak ook een assortiment refurbished kantoormeubilair. Refurbished meubilair is meubilair dat door de THO is voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe laklaag, een nieuw werkblad en/of een nieuwe bekleding. De THO heeft in Terborg zelfs een eigen stoffeerderij. Zo is tweedehands weer echt ‘als nieuw’. Net zoals tweedehands is refurbished duurzamer en prijstechnisch gezien meestal voordeliger ten opzichte van nieuw.

De THO is zoals gezegd een servicegerichte organisatie. Op www.terborgse.nl communiceert de THO dan ook prijzen inclusief levering, inclusief inhuizen, inclusief montage én inclusief garantie, ook op tweedehands producten. De THO beschikt over vakkundige bezorg- en montageteams en een ruim eigen wagenpark.

Ergonomie op de werkplek blijft vaak nog onderbelicht, zeker in het geval van de thuiswerkplekken. De THO adviseert u en/of uw organisatie graag, ook op ergonomisch vlak. Professioneel meubilair, centraal geregeld of iedere medewerker voor zich? De THO verzorgt met hetzelfde gemak een enkele werkplek bij de particulier tot honderden werkplekken (op honderden adressen) voor grotere organisaties.

Een inrichtingsvraagstuk? Ga langs in één van de showrooms of shop online op www.terborgse.nl. Tip - voordeel: Gebruik bij online bestellingen couponcode ‘ONDERNEMERSBELANG’ (geldig t/m 30-6-2021)

THO Terborg, Ettensestraat 19, 7061AA, Terborg 0315-325523

THO Huissen, Nijverheidsstraat 3, 6851 EJ Huissen 026-3616843

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.