Meetings & Events bij Chateau St. Gerlach

15 oktober 2021 14:47

Meetings & Events bij Chateau St. Gerlach

Transcend the ordinary 

In Valkenburg, in het schitterende natuurgebied Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot een hotel met 114 hotelkamers, suites en huiselijke hotelappartementen en restaurant Les Salons. Het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. In de kasteelhoeve bevindt zich ook het lunchrestaurant Burgemeester Quicx, Coffee & More. De 15 zalen en salons maken Château St. Gerlach tot een conferentielocatie met een capaciteit tot 1.000 personen. 

Het landgoed van Château St. Gerlach is een unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden voor elk type bijeenkomst. Zalen met een uniek karakter passend bij uw wensen en behoeften voor vergaderingen en feesten. Een plek waar een enorme passie voor vakmanschap, gastvrijheid en duurzaamheid leeft. Van het telen van groente en fruit tot een eigen wijngaard voor de huiswijnen, honing van de eigen bijenvolkeren en een beleving bieden aan elke gast die de verwachtingen overstijgt. De chefs bereiden gerechten met ingrediënten uit eigen tuin en smaken geïnspireerd op de regio. De connectie met de natuur is nabij voor een ontspannen pauze of inspirerende brainstormsessie. Een moment van bezinning in de St. Gerlachuskerk met alle fresco-schilderingen en eeuwenoude verhalen. Met het Bespoke Meetings-concept maakt het team van Château St. Gerlach behoeften en wensen werkelijkheid. Als u met de andere kant van de wereld wilt overleggen of in contact wilt staan, is er Hybrid Connection by Oostwegel Collection.  

Bedrijfsgegevens

Château St. Gerlach
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg aan de Geul
Tel.: +31 (0)43 608 8888      
E-mail: meetingsevents@stgerlach.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.