Marketing Team schiet politie te hulp en rolt criminele organisatie op

12 juli 2021 10:02

Marketing Team schiet politie te hulp en rolt criminele organisatie op

De titel van dit artikel kan zomaar waarheid worden, maar zou ook net zo goed over een team van developers, horecamedewerkers of managers kunnen gaan. Voor wie klaar is met de bingo’s via Zoom, pubquizzes via Microsoft Teams of video-vrijmibo’s, is er eindelijk weer de mogelijkheid om écht iet spannends te ondernemen met collega’s. Quest Escapes heeft de bekende escape rooms in een nieuw én coronaproof jasje gestoken. De zogenaamde Outdoor Escapes zijn met meer dan 100 personen tegelijk op elke locatie te spelen en een garantie voor plezier tijdens het eerstvolgende bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje

Met de versoepelingen van de corona-maatregelen is het eindelijk weer mogelijk om samen met collega’s leuke bedrijfsuitjes te organiseren. Tijdens de lockdown heeft Quest Escapes namelijk niet stil gezeten en een app ontwikkeld waarbij je in kleine teams spannende games kunt spelen in de buitenlucht. Voordat COVID-19 ons land in de greep kreeg, waren de bekende Escape Rooms een gegarandeerd succes tijdens bedrijfsuitjes. De Outdoor Escapes zijn minstens zo spannend en hebben als bijkomend voordeel dat ze op een locatie naar keuze en met meer dan 100 collega’s tegelijk gespeeld kunnen worden.

Escapes rooms in de buitenlucht

In meerdere kleine teams en met een smartphone of tablet als belangrijkste wapen strijden collega’s tegen elkaar om als eerste het doel van het spel te halen. Er zijn drie verschillende games ontwikkeld, waarbij teams op zoek moeten naar gps locaties. Hier worden zij vervolgens uitgedaagd om puzzels op te lossen en opdrachten uit te voeren, zodat zij door kunnen gaan naar de volgende fase van het spel. Met behulp van de app is het mogelijk om de overige teams in de gaten te houden en zo nodig een tandje bij te zetten om als winnaar te eindigen. Het speelveld van de Outdoor Escapes zijn met behulp van de app op elke gewenste locatie te realiseren. Bovendien zijn er drie verschillende thema’s om uit te kiezen:

  1. Narcos

    In ‘Narcos’ kruipen jij en jouw team in de huid van een undercover agent. Jullie infiltreren in een criminele organisatie om erachter te komen wie de touwtjes in handen heeft en waar de voorraad van deze drugsbende wordt opgeslagen.

  2. Sherlock

    In deze outdoor escape game treden jij en jouw team in de voetsporen van de beroemde Sherlock Holmes. Jullie moeten op geheime locaties opgesloten gijzelaars vinden om vervolgens de hermetisch afgesloten kamers te openen door lastige breinbrekers op te lossen.

  3. The Chase

    Speel je liever de rol van bad guy? In ‘The Chase’ willen jij en jouw team als ontsnapte crimineel nog één grote slag slaan. Deze game is geïnspireerd op de populaire serie ‘Hunted’ van de NPO en de YouTube-hit ‘Jachtseizoen’. Dit spel bevat geen puzzels, maar wel een flinke dosis actie.

De afdelingen Sales en Communicatie kunnen de strijd met elkaar aan gaan om te bepalen wie de grootste hap uit het beschikbare jaarbudget krijgt óf om uit te vechten wie de komende week koffie gaat halen voor het winnende team. Games kunnen eenvoudig geboekt worden via de website. Toch liever een online escape spelen? Geen probleem, ook die vind je op onze website.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.