Maastricht: The good life capital of Europe

7 juni 2021 10:00

Maastricht: The good life capital of Europe

Waar u ook naar op zoek bent, de beste meeting mogelijkheden, een heerlijk diner, een sportieve activiteit of heerlijk genieten van Bourgondisch Maastricht, neem alvast een kijkje wat wij in Hotel van der Valk "Mestreech" u allemaal te bieden hebben!

Zorgeloos zaken doen

Na maanden (vooral) thuiszitten heeft u wel behoefte aan een teammeeting, een update voor het hele bedrijf of even elkaar weer aankijken en alle neuzen dezelfde kant op. Waar het bestaande kantoor wellicht te klein is geworden in deze anderhalve meter samenleving biedt Hotel van der Valk Maastricht Exclusief u juist de ruimte om zorgeloos en succesvol zaken te doen. Gebruik ons om al uw zakelijke Corona-gerelateerde strubbelingen te vergemakkelijken. Laat Valk voor u werken. Zo kunt u gewoon weer zaken doen en regelen wij de rest!

Onze zalen zijn recentelijk volledig gerenoveerd en zijn voorzien van de modernste technieken en gemakken. De nieuwe audiovisuele apparatuur en de moderne uitstraling van de zalen zorgen ervoor dat u uw vergaderingen en/of teammeetings op een heel andere manier ervaart. De nieuwe uitstraling van de zalen stimuleert om samen met uw team tot nieuwe, inspirerende ideeën of plannen te komen. Hierdoor wordt vergaderen of een teammeeting nog makkelijker en interessanter gemaakt voor u.

Veilig vergaderen

• Volledig gerenoveerde zalen met de modernste audiovisuele apparatuur

• Verschillende zaalopstellingen in 1,5 meter opstelling

• Hybride evenementen

• Conform de RIVM richtlijnen

Veilig slapen

• Extra hygiëne maatregelen

• Uw veiligheid en nachtrust staat voorop

Veilig eten

• Genoeg ruimte tussen de tafels in onze vernieuwde Brasserie en ons a la carte restaurant

• Routes met looprichting

Heeft u al een idee wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons!

Hotel van der Valk Maastricht

Sales & Events

sales@maastricht.valk.nl

T 043-3873500 (optie 3)

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.