Liquit neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

21 januari 2020 10:28

Liquit neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

Liquit, toonaangevend leverancier van software voor de aggregatie en levering van applicaties, heeft het Amerikaanse Appnostix overgenomen. Met de overname boort Liquit nieuwe kansen aan voor groei in Noord- en Zuid-Amerika. Het bedrijf neemt deze stap na exponentiële groei in EMEA over de afgelopen vier jaar.

Zowel Liquit als Appnostix richten zich op het leveren van applicaties voor de moderne workspace. De gezamenlijke focus en kennis van beide bedrijven heeft geleid tot een compleet nieuwe manier waarop hedendaagse organisaties hun workspace kunnen inrichten. Bedrijven krijgen de controle over hun (legacy) applicaties op een eenvoudige en kosteneffectieve manier.

Liquit verbindt diverse tools en platformen voor virtualisatie en management consoles met elkaar. Applicaties kunnen vanaf talloze locaties geaggregeerd worden en worden vervolgens vanaf één centraal beheerpunt geleverd en beheerd. Zodra de slimme iconen voor de eindgebruiker gepubliceerd zijn, heeft de IT-beheerder de mogelijkheid deze eenvoudig te migreren om de complexiteit en kosten te verlagen, zonder dat de eindgebruikers daar last van ondervinden. De Liquit iconen blijven gelijk terwijl de technologie áchter de applicatie verandert, zonder dat de gebruikers het merken.

“Liquit en Appnostix geloven dat de mogelijkheid om alle virtualisatieplatformen met elkaar te verbinden cruciaal is bij de overstap naar een digitale workspace. Alleen zo lever je een consistente ervaring voor de eindgebruiker,” zegt Linda LaPorta, oprichter van Appnostix. “Liquit heeft deze visie naar een hoger niveau getild met hun admin console en de slimme iconen voor eindgebruikers. Bedrijven krijgen de kans snel digitaal te transformeren, zonder dat eindgebruikers daar last van ondervinden. De overstap naar de cloud wordt nu écht eenvoudig gemaakt. Ik vind hun visie enorm innovatief en kijk uit naar de samenwerking en de lancering van Liquit in Noord- en Zuid-Amerika.”

“Met de overname van Appnostix heeft Liquit direct de beschikking over een team in Noord- en Zuid-Amerika, met kennis van onze markt en een gedeelde langetermijnvisie,” voegt Peter Hermeling, mede-oprichter van Liquit, toe. “Met Appnostix verbeteren we onze langetermijnoplossingen en bouwen we snel een partnerprogramma en -ecosysteem in Noord- en Zuid-Amerika uit. Op die manier kunnen we snel een marktaandeel claimen binnen dit enorme marktsegment.”

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.