Uw leefomgeving en de mogelijkheden

7 maart 2018 11:16

Uw leefomgeving en de mogelijkheden

Een prettige omgeving heeft een grote, niet te onderschatten impact op het welzijn van mensen. Het aanbrengen van mooie prints op muren en ramen draagt hier zeker aan bij.

Bij mensen met dementie is goed te merken wat de invloed kan zijn van de directe leefomgeving. Wat van oorsprong een erg steriele zorgomgeving is, kan relatief eenvoudig worden getransformeerd naar een straatje uit jaren van vervlogen tijden. Het idee is dat mensen met deze aandoening vaak in het verleden leven, daarom sluit dit thema zo goed aan.

Het interieur van industriële panden kunnen op een verassende manier worden verfraaid door speciale folie dat gevormd kan worden naar de ondergrond, zoals bakstenen. Dit creëert een bijzonder effect alsof verf op de muur is gespoten. Afbeeldingen van eindproducten in een fabriek dat halffabricaten vervaardigd zorgen hier voor een trots gevoel bij de medewerkers op het werk wat zij verrichten.

Naast het verfraaien van de omgeving kunnen folies zorgen voor een hogere veiligheid; denk aan veiligheidsglasfolie bij bijvoorbeeld kinderdagverblijven, ook kan het de privacy verhogen door ramen te blokkeren met hoogwaardige privacy-folie. De mogelijkheden en toepassingen zijn oneindig en slechts beperkt door een gebrek aan creativiteit.

Bij Speer Reclame Services werken wij met de nieuwste materialen en de nieuwste technieken om te zorgen dat wij voor elke wens een passende oplossing hebben. Wilt u uw omgeving veranderen en heeft u behoefte aan advies? Kom gerust eens vrijblijvend langs om uw ideeën te delen.

www.speer.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.