Laat jij geld liggen als ondernemer?

20 juni 2024 16:21

Laat jij geld liggen als ondernemer?

Haal maximaal rendement uit jouw onderneming

Als ambitieuze ondernemer weet je dat er altijd meer te behalen valt. Stiekem weet je wel dat je te veel belasting betaalt, dat er méér winstmogelijkheden zijn voor jouw onderneming en dat je groeikansen laat liggen. Je hebt die vertaalslag nodig, maar hoe pak je dit aan en waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan om je hierin te verdiepen?

Het seminar Financieel Slim Ondernemen biedt een unieke kans om direct toepasbare strategieën te verwerven waarmee je het volledige financiële potentieel van jouw onderneming benut. In één dag krijg je alle tools en inzichten die je nodig hebt om maximaal rendement uit jouw onderneming te halen.

Inzicht in economische trends - Edin Mujagić

Top macro-econoom Edin Mujagić, bekend van NPO 1, Radio 1 en BNR, deelt zijn kennis. "Het is als ondernemer belangrijker dan ooit om de economische omgeving te begrijpen. Inzicht in het economische speelveld is essentieel om strategische beslissingen te nemen en  voor te blijven op de concurrentie,” aldus Edin. Zijn sessie is een must voor ondernemers die willen weten waar juist nu de mogelijkheden liggen.

Slimme financiële strategieën - Thijs Verlangen

Thijs Verlangen, de razend populaire vermogensplanner voor ondernemers, onthult tijdens het seminar slimme belastingbesparingen en andere financiële strategieën die direct voordelen opleveren. "Door bijvoorbeeld slim te plannen met je DGA-salaris, dividenden en vermogensbelasting, kun je aanzienlijk besparen. Maar ook pensioenbeleggen kan veel voordelen opleveren,” vertelt Thijs. Zijn tips en strategieën helpen je om direct meer rendement te behalen.

Meer winst in geld, tijd en impact – Marissa Bonants

Financieel strateeg Marissa Bonants neemt je mee in haar Midas Touch methode, waarmee je verborgen winstkansen kunt ontdekken. "Mijn doel is om ondernemers te helpen meer winst te genereren, niet alleen in geld, maar ook in tijd en impact," zegt Marissa. Met haar methode ontdek je dé groeistrategie waarmee je de winstkansen van jouw bedrijf verzilvert.

AI business optimalisatie - Alex van Ginneken

Serie-ondernemer en AI-specialist Alex van Ginneken leert je hoe je met AI jouw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. "Met AI kun je processen eenvoudig slimmer en efficiënter maken, wat meteen leidt tot hogere winst en lagere kosten," aldus Alex. Zijn sessie biedt inzichten om met AI je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

De mindset van een kampioen - Remy Bonjasky

Remy Bonjasky, drievoudig K-1 wereldkampioen en ondernemer, deelt zijn expertise over mindset en veerkracht. "Succes in ondernemen is net als topsport: het vereist doorzettingsvermogen, veerkracht en de juiste mindset," stelt Remy. In zijn sessie leer je als ondernemer omgaan met tegenslagen en jezelf te motiveren om door te zetten en te excelleren.

Ontketen de winstkracht van jouw onderneming

Het seminar Financieel Slim Ondernemen is een must voor ambitieuze groeiondernemers die het maximale uit hun onderneming willen halen. Naast waardevolle inzichten en direct toepasbare strategieën, ontmoet je like-minded ondernemers en werk je tijdens interactieve sessies met Erik Peekel aan het uitbouwen van je zakelijke netwerk.

Meld je aan voor 1 juli 2024 en profiteer van onze Early Bird korting! Ga direct naar: www.financieelslimondernemen.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.