Kom 21 maart naar Den Haag Werkt!

28 januari 2019 13:54

Kom 21 maart naar Den Haag Werkt!

De Haagse economie bloeit als nooit tevoren. Dit stelt ondernemers voor nieuwe uitdagingen.

In veel sectoren is er een schreeuwend tekort aan personeel. Vooral in de bouw en techniek, in zorg en welzijn, in de detailhandel, in de horeca en hospitality en in de transport en logistieke sector zijn extra arbeidskrachten nodig. Om de arbeidsmarkt in de regio Den Haag een extra boost te geven, vindt op 21 maart het eerste werkgeverssymposium Den Haag Werkt! plaats. Een initiatief van de Economic Board The Hague, World Forum, gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag.

Den Haag Werkt! biedt u een rijk programma en wisselt ontmoeting en debat af met concreet zakendoen. Op het symposium zijn gemotiveerde werkzoekenden en bijna-afgestudeerde mbo’ers en hbo’ers aanwezig die klaar staan voor een match. Oproep: Wilt u een bijdrage leveren als ondernemer of kennisinstelling aan een van de onderdelen en zo in contact komen met andere ondernemers, andere kennisinstellingen, werkzoekenden en/of studenten? Bijvoorbeeld door het geven van een pitch over uw bedrijf om werkzoekenden en studenten te motiveren met u in gesprek te gaan?

Meld u zich dan aan! Kijk voor meer informatie over Den Haag Werkt! op onderstaande link.

http://www.denhaagwerkt.nu

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.