Klik met de klant is basis voor goede samenwerking

12 oktober 2021 15:15

Klik met de klant is basis voor goede samenwerking

Limbourg & Partners is gespecialiseerd in de werving, selectie en bemiddeling van professionals op hbo en universitair niveau in zowel het publiek als privaat domein. Het kantoor onderscheidt zich door maatwerk, een persoonlijke aanpak, transparantie en resultaatgerichtheid.

Mark Worm is managing consultant van Limbourg & Partners Arnhem: “Onze vestiging in Arnhem is in opbouw”, benadrukt hij. “In 2022 willen wij met onze interne bezetting groeien naar een team van vijf mensen, zodat we nog meer maatwerk kunnen leveren op basis van ieders specifieke expertise.”

Limbourg & Partners is in 1996 opgericht en telt op dit moment drie vestigingen. Naast Maastricht en Arnhem is er een volledig functioneel kantoor in Düsseldorf. “Vanuit deze driehoek bedienen we onze klanten in de diverse regio’s”, aldus Mark Worm. “Wij willen echt verbinding maken met onze contactpersonen bij klantorganisaties, daarom vinden we het belangrijk in hun nabijheid te zitten. Directe en persoonlijke contacten zijn cruciaal om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen.”

“We richten onze wervings-, selectie- en bemiddelingsactiviteiten op het segment van professionals met een hbo of wetenschappelijke opleiding”, schetst René van Langen de kaders van de activiteiten. “Onze klanten zijn onder meer lokale en regionale overheden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, woningcorporaties, kinderopvang en waterschappen. Dat is een organisatie breed spectrum, gericht op alle vakgebieden en disciplines. En voor zowel structurele functies als voor Interim Management en Projectsourcing.”

Duurzame persoonlijke relatie

Mark Worm: “Snel scoren is niet ons doel. Het is ook niet in het belang van onze opdrachtgevers en de mensen die we bemiddelen. We bouwen aan duurzame persoonlijke relaties, gebaseerd op transparantie en onderling vertrouwen, waarbij we een realistische, ‘down to earth’ benadering hanteren. Het gaat om de ‘klik’ en gunfactor op basis van de manier waarop we werken en de uitkomsten van onze inspanningen.”

Bij de werving, selectie en bemiddeling door Limbourg & Partners gaat het om individuele trajecten. Zorgvuldigheid is hier leidend. Mark Worm beschrijft: “Om een match te realiseren brengen we in kaart in welke branche de organisatie opereert, hoe het team is samengesteld, om welke taken het gaat en welke professionele kwaliteiten en persoonskenmerken hierbij aansluiten. Zijn de wervingscriteria helder, dan zetten we de zoekopdracht uit. De eerste selectie wordt gemaakt op basis van het netwerk wat Limbourg & partners heeft. Dan volgt een kennismakingsgesprek met een van onze recruiters, hierbij is de mensgerichte component leidend. Voor de specifieke functie-inhoudelijke afweging is de opdrachtgever verantwoordelijk. En natuurlijk houden we tijdens het hele proces direct contact met de opdrachtgever. Dit is belangrijk voor het opbouwen van goede en vertrouwelijke banden.”

“We werken er hard aan dat de naam Limbourg & Partners gaat rondzingen en bij bestuurders en managers in het bewustzijn postvat. We doen dat op onze eigen authentieke manier, door potentiële klanten te bezoeken en samen met hen op pad te gaan om elkaar te leren kennen. Letterlijk, want tijdens een wandeling kun je de basis voor een goede samenwerking leggen.”

Limbourg & Parners Arnhem
Willemsplein 27
6811 KC Arnhem
Telefoon 026 - 305 01 05
E-mail arnhem@limbourg.nl
www.limbourg.eu

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.