Kleurrijke eindejaarspakketten vol duurzame producten

20 september 2023 16:16

Kleurrijke eindejaarspakketten vol duurzame producten

Originaliteit en innovatie in een kerstpakket? Het kan! Steeds meer organisaties zoeken voor hun personeel een pakket dat verre van traditioneel is. Onze duurzame pakketten zijn allesbehalve traditioneel, vertellen een verhaal en geven leuker.

Duurzaam Nederland ontdekken:

Een mooi voorbeeld van zo’n pakket is het Dutch Re-Cycle kerstpakket. Een pakket dat draait om fietsland Nederland, vitaliteit en duurzaamheid. Het bevat de lekkerste producten van Nederlandse bodem zoals traditionele stroopwafels en verfrissende Hutten appelsap. Maar de blikvanger van dit pakket is de Norländer S.G. Fiets Rugtas RPET, gemaakt van maar liefst tien gerecyclede PET flessen. Deze tas is perfect om Nederland te verkennen op de fiets, mee te nemen naar het werk of om mee te wandelen in de natuur. Het bevestigen van de tas aan de bagagedrager is eenvoudig met de fietshaken en het beste van alles, de tas dient als verpakking van het pakket. Multifunctioneel dus in veel opzichten en het vermindert verspilling van verpakkingsmateriaal!

Functionele, duurzame en stijlvolle verpakkingen:

Want wist je dat jaarlijks miljoenen cadeauverpakkingen worden weggegooid na de feestdagen? Zonde! Herbruikbare verpakkingen zijn een belangrijk aspect van kerstpakketten volgens ons. Daarom worden een aantal pakketten ingepakt in de Dutch Design Storage Boxen. Deze dozen, ontworpen en vervaardigd in Nederland, hebben tal van voordelen:

  • Ze zijn gemaakt van gerecycled en FSC gecertificeerd karton.
  • Ze zijn herbruikbaar en kunnen als design opbergdozen worden gebruikt.

Het pakket om duurzaam te genieten

Het Duurzaam Onderweg pakket staat in het teken van een duurzame levensstijl. Het pakket is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Deze producten zijn ideaal om een heerlijk dagje erop uit te gaan naar bijvoorbeeld het strand of het park. Maar de absolute ster van het pakket is de Norländer Eco Koelbox. Deze stijlvolle en praktische koelbox is gemaakt van duurzame materialen en perfect om drankjes en snacks koel te houden tijdens avonturen onderweg.  

Inpakken met sociale partners:

We werken intensief samen met sociale werkplaatsen en zijn PSO-3 gecertificeerd. Dit is de hoogste trede in de certificering van het creëren van werkgelegenheid voor een sociale doelgroep. Het doel is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Daartoe kopen wij in bij 91 sociale ondernemingen en in 2022 zijn 190.134 pakketten ingepakt met onze sociale partners. Dit is goed voor 6.000 werkuren. In 2023 streven we naar nog meer pakketten om zo nog meer werkgelegenheid te creëren.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een eindejaarspakket voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag en denken met plezier mee over een pakket met een verhaal. Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze trends en updates.

More Than Gifts B.V.

Dé duurzame geschenken-specialist
Populierenlaan 80-82
1911 BM Uitgeest

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.