Kickstart jouw onderneming!

21 oktober 2021 13:37

Kickstart jouw onderneming!

Wil jij ondernemer worden, maar weet je nog niet goed hoe? Of heb jij net dat extra zetje in de rug nodig? Wij ondersteunen jou bij een succesvolle start!

Van de meer dan tweehonderdduizend ondernemingen die zich jaarlijks inschrijven bij de Kamer van Koophandel stopt 30% al binnen een jaar. Het aantal zzp’ers dat binnen vijf jaar stopt is maar liefst 60%. Een belangrijke oorzaak hiervan is het ontbreken van een goede voorbereiding. Om te voorkomen dat dit jou overkomt is een goed ondernemingsplan essentieel.

Ons team van enthousiaste adviseurs met experts op alle relevante gebieden (financieel, juridisch, marketing, bedrijfskundig, psychologisch) staan klaar om samen met jou een ondernemingsplan op te stellen dat werkt voor jou.

Dit doen we door gebruik te maken van ons innovatieve onlineleerplatform waarin jij op je eigen tempo trainingen kan volgen dat samen met onze coachingsgesprekken ervoor zorgt dat jij goed voorbereid van start gaat. In ons leerplatform vind je praktische opdrachten gericht op jouw onderneming, uitgewerkte voorbeelden en filmpjes met uitleg.

Businessplan op 1-A4

Samen met jou stellen wij een businessplan op 1-A4 op volgens de OGSM-methode. Dit is een krachtige methode om zaken helder te krijgen, van de doelstellingen tot aan actiepunten. Het ontwikkelen van je kernwaarden is een belangrijk onderdeel tijdens het uitwerken van je bedrijfsidee. Zo belangrijk dat wij dat bij VuurKracht  bedrijfs-DNA noemen. Vanuit  deze kernwaarden schrijf je jouw concept, je plan en je missie en visie. Je missie en visie zullen altijd onderdeel zijn van je bedrijf en borgen de oorsprong van jouw onderneming. Een goed businessplan helpt je niet alleen bij de start van jouw onderneming en het verkrijgen van een financiering, maar het plan geeft je ook houvast om tijdens het ondernemen jouw doelen niet uit het oog te verliezen.

Succesvolle starter

Kevin Meijer van Meijer Sport Academie is één van onze klanten die gebruik heeft gemaakt van ons starterstraject. VuurKracht ontwikkelde naar inleiding van de input van Kevin een concept. De doelstelling van Kevins bedrijf functioneerde als paraplu en deze vertaalden we samen met Kevin naar doelen, strategie, de te nemen acties en de financiële begroting. Met dank aan deze goede voorbereiding heeft Kevin een vliegende start kunnen maken. Binnen een maand realiseerde Kevin het eerste gestelde doel uit zijn ondernemingsplan!

VuurKracht heeft de afgelopen jaren vele ondernemers begeleid naar een eigen bedrijf. Wij hebben daardoor ervaring opgedaan met een enorme diversiteit aan bedrijven én bedrijfsideeën. De ondersteuning die wij bieden, is daarom nooit standaard. Wij kijken altijd naar de behoeften van de (startende) ondernemer. Iedere onderneming én ondernemer is immers uniek!

Ook na de start van je onderneming staan wij voor je klaar om jou te ondersteunen met alle uitdagingen die komen kijken bij het ondernemerschap. Wij begeleiden ook veel ondernemers met strategische vraagstukken, bij het zoeken naar de juiste subsidie en het aanvragen hiervan, het beëindigen of verkopen van je bedrijf of de next step in je ondernemerschap.

Wil jij ook je droom waarmaken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek.

VuurKracht
Rijkstraatweg 239
9752 CB Haren
Tel. 050 535 15 48
E-mail: ondernemer@vuurkracht.nl
www.vuurkracht.nl  

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.