Kerstpakket met lokale bieren en delicatessen

21 oktober 2022 10:03

Kerstpakket met lokale bieren en delicatessen

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent: dè kans om uw relaties en werknemers te bedanken voor het afgelopen jaar. Een compleet borrel pakket met lokale speciaalbieren (of wijnen) en lokale delicatessen is ideaal als kerstpakket/relatiegeschenk. Wij zijn Marnix (20) en Wouter (23) en met onze webshop biervaneigenbodem.nl zijn wij ruim 3 jaar met enthousiasme bezig om een zo compleet mogelijk aanbod van Nederlandse bierbrouwerijen te presenteren voor zowel consument als bedrijf. Met het grootste aanbod aan bierpakketten met bieren van ruim 100 brouwerijen uit heel Nederland zijn wij gespecialiseerde in het samenstellen van (gepersonaliseerde) borrelpakketten in alle soorten en maten die volledig aan uw wensen voldoen.

Compleet borrelpakket voor de kerst

Bij Biervaneigenbodem zijn er diverse mogelijkheden om zakelijk te bestellen: van enkele grote flessen en kleine proefpakketten tot complete kerstpakketten. Met ons ruime Hollandse assortiment kunnen we talloze variaties direct uit onze eigen voorraad maken. We maken het bier (of wijn) pakket compleet met onze borrelhapjes en andere toevoegingen. Diverse extra’s zijn mogelijk op aanvraag: het toevoegen van een product van uw bedrijf, een cadeaukaart of bijvoorbeeld een lokale delicatesse. Bekijk hieronder een aantal ideeën voor kerstpakketten die wij kunnen maken:

  • Selectie van speciaalbieren uit een regio/provincie (Een Limburgs, Zuid-Hollands, Rotterdams of Achterhoeks bierpakket).
  • Bedrukte openers of bierglazen met uw bedrijfslogo of een tekst.
  • Heerlijke borrelhapjes (gedroogde bierworst, schuitje kaas met mosterd-dille dip, notenmix, kaasvlinders etc.)
  • Cadeauverpakkingen in diverse soorten en maten (kisten, draagkarton, proefdozen)
  • Persoonlijk kaartje met kerstboodschap
  • Beschrijvingen van de bieren en brouwerijen (op papier of digitaal)
  • Ook mogelijk bij ons: een alcoholvrij of glutenvrij bierpakket, evenals een wijnpakket van onze wijnspecialist uit Schiedam.

Voor de wijndrinkers

Naast bierliefhebbers zijn er natuurlijk ook wijnliefhebbers. Daarom werken wij voor deze kerstpakketten/relatiegeschenken nauw samen met een gespecialiseerde Schiedamse wijnhandel. Hiermee maken we het mogelijk om een combinatie van bier- en wijnpakketten aan te bieden die allebei van hoge kwaliteit zijn. Het is dus geen enkel probleem als een deel van de ontvangers liever wijn drinkt, dat maken we graag in orde.

Kerstpakketten mogelijk in alle soorten en maten

De levering van uw kerstpakketten

Van te voren spreken we duidelijk af wanneer en hoe de kerstpakketten/relatiegeschenken geleverd dienen te worden. Zo is het mogelijk om alle pakketten te laten leveren direct bij alle mensen thuis of allemaal op de bedrijfslocatie. Met onze jarenlange ervaring in het bezorgen van borrelpakketten kijken we naar het aantal afleverlocaties, het aantal pakketten, en de gewenste leverdatum. Dan kiezen we voor de voordeligste leveringsmethode: pakketzendingen, palletzendingen of een persoonlijke levering. Door deze combinatie van aflevermethoden is het voor ons mogelijk om snel, voordelig en op specifieke momenten door heel Nederland (en indien gewenst daarbuiten) te leveren.

Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen dit jaar omtrent kerstpakketten, relatiegeschenken of borrels? Bekijk dan al onze zakelijke opties. We maken een vrijblijvend prijsvoorstel dat past bij uw organisatie, wensen en budget. Liever direct persoonlijk contact met ons opnemen? Bel/Whatsapp ons dan via 06-15520413, stuur een e-mail naar info@biervaneigenbodem.nl of chat live met ons via de website. Tot snel!

We gaan graag voor u aan de slag!

"bier is beleving"

Bedrijfsgegevens
Directiekade 2
3089JA Rotterdam
KvK nr: 75615401
btw nr: NL860340776B01

Contactgegevens
Telefoon: 06-15520413 (Whatsapp of bellen)
E-mail: info@biervaneigenbodem.nl
Website: www.biervaneigenbodem.nl (chatten ma-vr 09:00-17:00 uur)

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.