JOUW BEDRIJFSFEEST COMPLEET VERZORGD

25 mei 2022 09:03

JOUW BEDRIJFSFEEST COMPLEET VERZORGD

Graag willen wij bij jullie LEVEL XL onder de aandacht brengen. Het is een groot indoor activiteitencentrum van 1.700 m2 op de woonboulevard in Drachten.

Maar wat is dat nu eigenlijk? Het is de complete oplossing voor jullie bedrijfsfeest geheel verzorgd. LEVEL XL is een groot restaurant met hele leuke activiteiten erbij. Zo kunnen jullie je bedrijfsfeest bij ons organiseren, met de leukste activiteiten op 1 locatie en voeg daar heerlijk eten aan toe en je hebt de perfecte combinatie voor een geslaagd bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Gaan jullie voor een gezellige ronde GLOWGOLFEN of willen jullie opgesloten worden in 1 van onze 5 ESCAPEROOMS? Of een leuke competitie in onze grote LASERGAME waar jullie elkaar op de proef kunnen stellen behoort ook tot de mogelijkheden. Maar een potje POOLEN of een gezellig dansje in onze SILENT-DISCO kan natuurlijk ook.

Klik hier voor de mogelijkheden van de activiteiten.

Voor de inwendige mens wordt uiteraard goed gezorgd. We kunnen jullie tijdens de activiteiten voorzien van heerlijke borrelhapjes en drankjes. Tevens verzorgen wij jullie diner ook. Wij kunnen jullie een heerlijk 3-gangen diner aanbieden à la carte. Gezellig dineren met iedereen aan tafel. Het grote voordeel is dat jullie het gehele evenement op 1 locatie blijven. Jullie hebben geen stress met tijden of te maken met andere partijen. Alles wordt voor jullie geregeld. Omdat we alles voortijdig kunnen bespreken kunnen we ook één totaal prijs afspreken. Dit is wel zo overzichtelijk. Mochten er andere wensen zijn, zijn deze natuurlijk ook bespreekbaar. Ook kunnen wij een uitgebreide lunch verzorgen. Wij hebben herkenbare en heerlijke gerechten, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Mochten jullie er een bedrijfspresentatie bij willen doen of voorafgaand een vergadering organiseren is dat ook mogelijk bij LEVEL XL.

Klik hier voor de mogelijkheden voor eten en drinken.

Zoals je kunt lezen is LEVEL XL de oplossing voor jullie bedrijfsfeest.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Stuur nu een email met je vraag en wensen, dan nemen wij snel contact met jullie op om alles door te spreken, zodat wij aan jullie wens en vraag kunnen voldoen. Vele bedrijven gingen jullie al voor. Zijn jullie de volgende…?

Martin Luther Kingsingel 46
9203 JC  Drachten
(woonboulevard Drachten)

Telefoon: 0512 – 24 60 04
Website: www.levelxl.nl
E-mail: info@levelxl.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.