Jouw auto heeft een klasse alarm nodig!

27 augustus 2021 11:32

Jouw auto heeft een klasse alarm nodig!

Het zal je maar overkomen. Heb je eindelijk een grote zakelijke investering gedaan in de vorm van een auto, zijn anderen ook van mening dat ze die auto kunnen gebruiken. Dat wil je voorkomen! Als je een dergelijke grote investering maakt, wil je deze zo goed mogelijk beschermen tegen onplezierige risico’s. Wat je daarvoor nodig hebt, is een goed alarm. Welke autoalarmen zijn er tegenwoordig en hoe maak je de juiste keuze?

Waar moet een alarm aan voldoen?

Een manier om diefstal of inbraak van jouw auto te voorkomen, is het aanschaffen van een goed alarm. Een voorbeeld van zo’n alarm is een uitstekende klasse 2 alarm. Een voordeel van de klasse 2 alarm is dat het niet alleen waarschuwt bij ongewenst bezoek, maar ook wanneer portieren of de kofferbak worden geopend.

Als figuren met negatieve bedoelingen ook maar iets te dichtbij komen, zullen ze de schrik van hun leven krijgen wanneer ze doorhebben dat ze geen kans maken. Een goed alarm schrikt preventief inbrekers af en zorgt ervoor dat jouw nieuwe auto overal en altijd goed is beschermd.

Wat is zijn de voordelen het moderne alarm?

De moderne alarmen zijn onzichtbaar weggewerkt en geschikt voor elk automerk. Het is verleden tijd met de overgevoelige alarmen die om het minste en geringste afgaan en je continu stress bezorgen. Tegenwoordig zijn de alarmen zeer verfijnd en geven ze inbrekers geen kans om een poging tot inbraak te wagen. Daarnaast hebben ze de garantie dat ze 100% storingsvrij zijn. Je kan bij de nieuwe alarmen zelfs ervoor kiezen om een uitgebreide beveiliging te nemen, waarbij er direct actie wordt genomen zodra het autoalarm afgaat.

Verschillende klassen

Deze alarmen zijn ingedeeld in verschillende klassen, namelijk klasse 1 tot en met 5. Klasse 1 begint met een veilige basis waarbij het alarm een dubbele startblokkering heeft, waardoor jouw auto niet zonder de juiste sleutel of afstandsbediening kan worden gestart. Klasse 5 is het meest uitgebreide alarm, dat niet alleen een volgsysteem heeft waarmee je kan zien waar jouw auto zich bevindt, maar ook een rechtstreekse koppeling naar de meldkamer. Zodra het alarm geactiveerd wordt in jouw auto, krijgt de meldkamer een melding daarvan.

Kies de juiste klasse

Vanaf nu hoef jij je geen zorgen meer te maken dat jouw auto voor jouw neus wordt weggekaapt. De ruime keuze in alarmen tegenwoordig kan echter voor keuzestress zorgen. Hoe weet je nu welke klasse het meest geschikt is voor jouw auto? Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, is het te begrijpen dat je er zuinig op bent.

Kies bijvoorbeeld voor uitgebreide alarm dat niet alleen jouw auto beschermt tegen diefstal en inbraak, maar tevens de mogelijkheid biedt om je te laten informeren door specialisten over verschillende manieren van preventie om risico’s te voorkomen.

Een juiste keuze zou de alarm klasse 4 met voorlichting zijn. Dan heb je niet alleen een kwalitatief autoalarm te pakken, maar verminder je ook de kans dat het alarm haar werk moet doen.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.