Jeroen Bakker: “Ik probeer de complexe energiemarkt op Jeroen.nl simpel te vertellen”

15 mei 2024 16:24

Jeroen Bakker: “Ik probeer de complexe energiemarkt op Jeroen.nl simpel te vertellen”

In de dynamische wereld van energiebeheer heeft Jeroen Bakker, oprichter van Jeroen.nl, een platform gecreëerd dat zich onderscheidt door complexe energiezaken te vereenvoudigen. Met een achtergrond die zich uitstrekt van grasveld perfectionist tot verduurzamen van zijn huis, brengt Jeroen een unieke mix van persoonlijke passies en professionele expertise samen, gericht op het krijgen van inzicht in en besparen van energie.

Jeroen's drijfveren zijn even divers als zijn interesses. Zijn gezinsleven is zijn rots in de branding; zijn drie kinderen en vriendin zijn de kern van zijn bestaan. Ze zijn zijn grootste supporters en criticasters, die hem helpen om zowel in zijn persoonlijke als professionele leven gefocust en gemotiveerd te blijven.

Zijn liefde voor een goed onderhouden grasveld – altijd groen en (meestal) zonder onkruid – weerspiegelt zijn aandacht voor detail en streven naar optimalisatie, eigenschappen die ook ten grondslag liggen aan Jeroen.nl. Hier worden data en technologie ingezet om huishoudens een helder inzicht te geven in hun energieverbruik, de opgewekte energie en het potentieel van thuisbatterijen voor energieopslag.

Dankzij samenwerkingen met Tibber en Sessy heeft Jeroen een systeem ontwikkeld waarmee bezoekers nagenoeg realtime de energieopwek, energieverbruik, energieopslag, waterverbruik en gasverbruik tot in detail kunnen volgen en analyseren. Daarnaast is er een historisch archief beschikbaar van dynamische energieprijzen.

Jeroen's passie voor technologie en gadgets vertaalt zich in een constante zoektocht naar innovatieve oplossingen die het dagelijks leven vereenvoudigen. Zijn platform is dan ook meer dan een energiemonitor; het is een hub voor kennisdeling en innovatie in huisautomatisering, energie besparen en gedragsverandering.

Naast zijn technische bezigheden, vindt Jeroen het belangrijk om tijd te maken voor leuke projecten en inspirerende ontmoetingen. Het plezier dat hij beleeft aan het ontwikkelen van nieuwe projecten, voedt zijn creatieve en innovatieve geest. Deze projecten zijn voor hem niet alleen werk; ze zijn een hobby die hem energie geeft. Zo maakt hij ook Shuffleboards, verkoopt hij ijs met De Toverkar en geeft hij voetbaltraining aan zijn zoon.

Voor Jeroen betekent lifehacken niet alleen het automatiseren van taken, maar ook het optimaliseren van leven en werk om zo meer tijd vrij te maken voor wat echt belangrijk is – zoals koffie drinken en onbedaarlijk lachen met vrienden. Dit ethos is ook wat hij hoopt te brengen naar Jeroen.nl, waar hij streeft naar een platform waar kennis niet alleen wordt gedeeld, maar ook ervaren, geleefd en gelachen.

Met Jeroen.nl bouwt Jeroen Bakker voort op de filosofie dat technologie en data niet alleen moeten dienen om ons leven te beheersen, maar juist om het te verrijken, met elke kilowattuur en elke gedigitaliseerde lach als bewijs.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.