Je doelen dichterbij met zakelijke financiering van New10

6 april 2023 12:58

Je doelen dichterbij met zakelijke financiering van New10

Je bedrijf uitbreiden, voorraad inkopen of bedrijfsmiddelen aanschaffen: welk zakelijk doel je ook voor ogen hebt, één ding is zeker: om te groeien met je bedrijf of kansen te pakken heb je financiering nodig. New10 helpt ondernemers te groeien en hun bedrijf draaiende te houden met makkelijke toegang tot financiering. Geen papierwinkel, geen businessplannen. Wel snel schakelen wanneer je kansen ziet om te groeien. Lees hoe ondernemers hun doelen bereiken met zakelijke financiering van New10.

Financiering die bij jouw doelen past

Groeien met je bedrijf betekent vaak investeren. Je kunt met je eigen vermogen investeren, al kan het soms wat langer duren om je plannen te realiseren. Voor welke financieringsvorm je ook kiest, het belangrijkste is dat je een financiering kiest die bij jouw financiële situatie en doelen past. Bereid je goed voor op een financieringsaanvraag en check alvast of je aan de belangrijkste voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor een zakelijke financiering.

Flexibel ondernemen met een zakelijk krediet

Een zakelijk krediet is een geldbedrag dat klaarstaat bij de bank en waaruit je tot een vast limiet geld uit opneemt. Hiermee kan je een tijdelijke behoefte aan liquide middelen opvangen. Iedere maand los je een gedeelte van de lening af, dat je weer kunt opnemen als je het nodig hebt. Ondernemers gebruiken een zakelijk krediet vaak als een buffer. Je hebt een potje achter de hand en je weet dat je op kansen kunt inspringen wanneer deze zich voordoen. Een zakelijk krediet zorgt ervoor dat je flexibel kunt ondernemen, bijvoorbeeld als je je voorraad wilt uitbreiden.

Ondernemer Annemarie koos voor extra slagkracht met een zakelijk krediet van New10. Om haar klantenbestand te vergroten, kocht ze een grote nieuwe collectie in om haar voorraad uit te breiden. En met succes: haar klanten zijn enthousiast en de nieuwe collectie sloeg aan.

“Je moet al op tijd je voorraad financieren, terwijl je betalingen van klanten pas krijgt in November of December.” – Annemarie Hoekstra, Bloemenservice Nederland

Groei en uitbreiding van je bedrijf met een zakelijke lening

Een zakelijke lening is een bedrag dat je in een keer op je rekening ontvangt. Je kunt daarmee eenmalig een grote uitgave doen. De lening betaal je in maandelijkse termijnen terug en de rente staat vast gedurende de looptijd. Je maandbedrag blijft hetzelfde, zo wordt de openstaande lening steeds kleiner. Gaat het goed met je bedrijf? Extra aflossen op je zakelijke lening is altijd kosteloos en regel je zelf gemakkelijk online. 

Veel ondernemers moeten ruim van tevoren voorraad bestellen om op tijd te kunnen leveren aan klanten. Dat betekent dat je al van tevoren je leveranciers moet betalen, terwijl je tegelijkertijd nog wacht op de uitbetaling van facturen door klanten. Dat kan soms een spannende situatie zijn, zoals ondernemer Matthieu ook ondervond. De succesvolle ondernemer staat aan het roer van modelabel Le Bonnet. Met zijn producten bereikt hij klanten in verschillende landen. Als ondernemer in de modebranche moet je snel kunnen schakelen om concurrentie slimmer af te zijn. Snelle groei van het bedrijf betekent ook dat je meer voorraad voor moet financieren. Met een zakelijke financiering van New10 wist hij zijn leveranciers op tijd te betalen en zijn voorraad uit te breiden.

“Internationale uitbreiding is geweldig, maar daarmee ontstaan ook zorgen: heb ik niet te veel winkels, kan de fabriek op tijd alle orders leveren? Klanten betalen niet altijd op tijd, kun je het dan financieel wel aan? – Matthieu Janssen, Le Bonnet

New10, een initiatief van ABN AMRO

New10 is een fintech en 100% dochter van ABN AMRO. Voor en door ondernemers met de missie om de nieuwe 10 in zakelijke financiering neer te zetten. We helpen ondernemers te groeien en hun bedrijf draaiende te houden met makkelijke toegang tot financiering. Als ondernemer sta je zelf achter het stuur. Geen papierwinkel, geen businessplannen. Wel snel schakelen wanneer je kansen ziet om te groeien.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.