Investeer in de continuïteit en groei van je bedrijf én medewerkers

18 oktober 2023 10:18

Investeer in de continuïteit en groei van je bedrijf én medewerkers

Hoe ontwikkel je een goed opleidingsbeleid voor jouw medewerkers? In een steeds veranderende arbeidsmarkt is het noodzakelijk om mee te blijven bewegen. Als werkgever moet je je aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen en blijven innoveren. Dat kan niet zonder goed opgeleide, vakbekwame medewerkers. Aandacht voor ontwikkeling is daarom van essentieel belang voor de continuïteit en groei van je bedrijf én medewerkers. Met mbo voor professionals helpt ROC Midden Nederland je verder.

Of het nu gaat om nieuwe of ervaren medewerkers; (bij)scholing blijft tijdens de hele loopbaan relevant. En in de huidige arbeidsmarkt is het steeds belangrijker om in de opleidingsbehoeften van je medewerkers te voorzien. Want opleiden is ontwikkelen én behouden van je medewerkers. Maar juist in deze tijd kun je medewerkers ook niet missen op de werkvloer. Ook wil je nieuwe medewerkers snel kwalificeren voor het werk. Dan is een goed opleidingsbeleid noodzakelijk. Mbo voor professionals helpt je de volgende stap te nemen en samen tot creatieve oplossingen te komen.

Samen ontwikkelen

We denken graag met je mee en ontwikkelen samen passende leerroutes die aansluiten op de behoeften binnen jouw organisatie én op de talenten en werkervaring van jouw medewerkers. Zo ontwikkelen zij heel gericht de skills en kennis die nu en in de toekomst binnen jouw organisatie nodig zijn én blijven zij duurzaam inzetbaar.

Korte trajecten, volledige opleidingen én maatwerk

Of je nu één medewerker of een groep collega’s wil opleiden, medewerkers kort wil bij- of nascholen of juist een volledige opleiding wil laten volgen, bij mbo voor professionals vind je altijd opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw wensen en ambities. Je kunt bij ons terecht voor een breed scholingsaanbod op het gebied van bouw, gezondheidszorg, hospitality, ICT, sport, techniek, welzijn en zakelijke dienstverlening.

Naast korte trainingen, cursussen, certificaattrajecten en volledige opleidingen voor individuele medewerkers, bieden we scholingstrajecten op maat met diverse mogelijkheden voor incompany, bedrijfsklassen en maatwerkopleidingen. Altijd met een erkend diploma, mbo-certificaat, getuigschrift, praktijkverklaring, branchediploma of branche-certificaat. Met onze brede kennis en ervaring weten we wat er speelt in de verschillende sectoren en maken we eenvoudig de verbinding tussen ontwikkeling, onderwijs, sector en de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van opleidingsbeleid? Hoe een bedrijfsklas, opleiding, cursus, training, incompany of een andere op maat oplossing jou en jouw organisatie verder kunnen helpen? Ga naar mbovoorprofessionals.nl. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.