Innovatie in de zorg, de voordelen.

12 maart 2021 11:42

Innovatie in de zorg, de voordelen.

Je regelt tegenwoordig alles snel en eenvoudig online: van het boeken van je vakantie tot het bestellen van de boodschappen. Het zorgt voor gemak en scheelt tijd. Daarnaast geeft het je vrijheid; je bepaalt zelf op welk moment van de dag je een bestelling plaatst. Ook in de zorg is innovatie al jaren een actueel onderwerp. Bepaalde processen zijn goed te digitaliseren, waardoor er meer tijd over blijft voor het mensenwerk. De cliënt is degene waar het om draait, die moet altijd en overal goede zorg kunnen ontvangen. Dit is dan ook de missie van zorgplatform Dytter. Door het inzetten van moderne technologie maken we samen met zorgorganisaties een enorme efficiëntieslag. Dit zijn de voordelen.

  1. Altijd en overal snel jouw flexibele schil op- en afschalen

Technologie kent geen kantoortijden of lunchpauzes. Die is altijd en overal beschikbaar, juist wanneer jij wilt. En dat zorgt voor flexibiliteit, hetgeen wat zo belangrijk is in de zorg. Met het digitaliseren van je planning kun je de zorg nog sneller opschalen of vervangen. Er is geen tussenpersoon meer nodig wie je moet bellen, je kijkt online en selecteert de geschikte zorgverlener.

  1. Grip op je kosten

Geen winkelpanden of tussenpersonen. De slimme technologie maakt de match en zorgt ervoor dat de planner rechtstreeks met de zorgverlener kan schakelen. Doordat er minder tussenschakels nodig zijn, blijven de kosten laag. De planner heeft regie over wie hij of zij inzet en de prijzen zijn altijd zichtbaar. Dat zorgt voor transparantie en dus grip op je kosten.

  1. Ontlasten van je medewerkers

Zorg regelen met één druk op de knop, dat is de toekomst. Door het inzetten van slimme technologie wordt de beste match gemaakt op basis van je wensen en voorkeuren. Geef aan voor welk opleidingsniveau je waar en wanneer iemand zoekt en het platform doet de rest. Het bellen met verschillende uitzendbureaus of doorspitten van die stapel CV's is daarmee verleden tijd. Het is misschien in het begin even wennen, maar voor je het weet wil je niet meer anders.

  1. De kwaliteit van zorgpersoneel bewaken

De kwaliteit van de zorgverleners is goed te controleren door het online screenen van diploma’s en andere zzp-gegevens. Zo wordt het KvK-nummer direct bij de databank gecheckt op echtheid. Ook wordt er bijgehouden wanneer documenten verlopen. Handig, als het bijvoorbeeld gaat om scholing. De zorgverlener krijgt automatisch bericht wanneer een certificaat bijna verloopt met het verzoek deze op tijd te vernieuwen.

  1. De mogelijkheden van technologie zijn (bijna) oneindig

Technologie groeit met je mee en kan worden aangepast naar jouw wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om andere systemen waar je al mee werkt te koppelen, zodat je alles in één omgeving houdt. En wil je naast het opschalen van je flexibele schil dezelfde tool gebruiken voor de planning van je eigen medewerkers? Geen probleem. De technologie is net zo flexibel als jij.

Flexibiliteit in de zorg, gefaciliteerd door technologie. De perfecte match, al zeggen we het zelf. Waarom? Omdat iedereen goede en betaalbare zorg verdient.

Dytter

contact@dytter.com

+31 30 227 33 51

www.dytter.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.