Infoland lanceert nieuwe software om medewerkers actief te betrekken bij veranderingen

28 juni 2023 14:56

Infoland lanceert nieuwe software om medewerkers actief te betrekken bij veranderingen

Maurice van Abeelen, productmanager Zenya en Marieke Kessels, CEO Infoland

Het is zover: Infoland heeft deze week een nieuwe module binnen het kwaliteits- en risicomanagement platform Zenya gelanceerd. Zenya BOOST is een uitbereiding op de bestaande modules DOC, FLOW, CHECK en RISK. De nieuwe module stelt organisaties in staat om collega’s te betrekken en te activeren bij verandering dankzij effectieve, samenhangende campagnes. Maurice van Abeelen, productmanager van Zenya vertelt: “De menselijke factor in onze software is heel belangrijk. Dat is altijd al zo geweest, maar in BOOST komt dit heel duidelijk naar voren. Deze mensgerichte software helpt organisaties om hun kwaliteits- en risicomanagement naar een hoger niveau te tillen.”

Zenya BOOST, een Software as a Service-oplossing, is de vijfde module van het al bestaande kwaliteits- en risicomanagement platform Zenya en is sinds deze week beschikbaar. Maurice van Abeelen: “Zenya BOOST is een uniek instrument waarmee je grote groepen medewerkers bereikt, betrekt en in beweging brengt. Je informeert hen op persoonlijke wijze, laat zien hoe anderen het doen en biedt ruimte voor dialoog. Dat creëert draagvlak en commitment, om mee te gaan met de verandering, of juist vol te houden wat al bewezen en beproefd is.”

Belangrijke thema’s op een interactieve manier onder de aandacht brengen

Zenya BOOST versterkt de al bestaande modules en dus het kwaliteits- en risicomanagement van organisaties. Dankzij de software kun je als organisatie voor meer draagvlak zorgen door context en begrip te creëren. Dit is veel efficiënter dan het ophangen van losse posters, e-mails en teammeetings. Met behulp van samenhangende campagnes neem je medewerkers stap voor stap mee in veranderingen. Binnen een campagne kun je eenvoudig content afwisselen. Juist door dat te doen, blijft het interessant en kunnen organisaties medewerkers stap voor stap in veranderingen en belangrijke thema’s betrekken.

Marieke Kessels (CEO Infoland) legt uit: “De behoefte die we invullen met BOOST leeft bij onze klanten. Met onze software suite Zenya (DOC, FLOW, RISK en CHECK) zijn organisaties goed ingericht op thema’s als kwaliteit, veiligheid en risicomanagement. Maar er is nog een factor die van groot belang is, en dat is de mens. Een factor waar je niet altijd grip op hebt. Organisaties vragen zich af hoe ze hun medewerkers meekrijgen als er veranderingen plaatsvinden of als er meer aandacht voor belangrijke thema's als informatiebeveiliging moet komen. Uit die vraag is BOOST ontstaan.”

Over Infoland

Infoland maakt sinds 1998 slimme softwareoplossingen waarmee professionals en organisaties kunnen excelleren. De software, Zenya, helpt organisaties in alle sectoren om thema’s als kwaliteit, veiligheid, risico en continue verbetering te borgen. Snelle toegang tot relevante informatie en een verbeterd vermogen om te leren van fouten of afwijkingen zijn slechts enkele voordelen voor deze organisaties. Infoland maakt het verschil door hoogwaardige maar gebruiksvriendelijke software te creëren en stelt professionals in staat het meeste uit hun werkdag te halen, elke dag weer.

Meer weten over de nieuwe software? Neem een kijkje op de Zenya website of neem contact op.

Maurice van Abeelen
Productmanager Zenya
+31 612090104
m.v.abeelen@infoland.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.