Industriële wasmachine kopen biedt verschillende voordelen

22 november 2022 14:18

Industriële wasmachine kopen biedt verschillende voordelen

Professionele organisaties hebben baat bij een industriële wasmachine. Een industriële wasmachine kopen biedt hen verschillende voordelen, ten opzichte van het gebruik van een particulier model. Belangrijk voorbeeld hiervan is het feit, dat de totale kosten voor het gebruik van een industriële wasmachine lager liggen. Het apparaat gaat langer mee en verbruikt minder stroom dan een particulier model. Er zijn meer redenen om een industriële wasmachine kopen te overwegen voor uw organisatie. In dit artikel leest u hier meer over. Er zijn in Nederland verschillende partijen die deze wasmachines aanbieden. Een goed voorbeeld hiervan is LDL Laundry.

Advies bij een industriële wasmachine kopen

Het kan best uitdagend zijn om bij een industriële wasmachine kopen te bepalen, welk model het beste aansluit op uw behoeften. Welk formaat trommel heb ik nodig om mijn vuile wasgoed snel te kunnen wassen? U wilt voorkomen dat de trommel te ruim is, daar dit onnodig veel energie kost. Tegelijkertijd is een te krappe trommel eveneens onwenselijk. Het leidt ertoe dat u onnodig lang bezig bent met het wassen van uw vuile wasgoed. Een adviseur van een partij als LDL Laundry kan u meer vertellen over de verschillen tussen de diverse opties die u heeft bij een industriële wasmachine kopen.

Aanbod van gerenommeerde merken

LDL Laundry is een verkoper van industriële wasmachines van verschillende gerenommeerde merken. Denk aan partijen als ISPO, Merker en Speed Queen. Machines van deze producenten gaan een lange tijd mee, zijn betrouwbaar in hun werking en bieden je de wasprogramma’s die je als professionele organisatie nodig hebt. Niet onbelangrijk; de duurzaamheid van deze apparaten. Het aantal draaiuren ligt hoger dan bij particuliere modellen, evenals dat het energieverbruik lager ligt.

Industriële wasmachine kopen en combineren met een droger

U kunt een industriële wasmachine kopen combineren met de aanschaf van een professionele droger. Zo is het vuile wasgoed niet alleen snel schoon, maar ook direct droog. Het maakt dat u het wasgoed vrijwel direct weer kunt gebruiken binnen uw organisatie. Naast een industriële wasmachine kopen en de aanschaf van een droger, heeft u de keuze uit diverse andere professionele hulpmiddelen om uw wasgoed te onderhouden. Denk aan speciale droogkasten voor specifieke kledingstukken, zoals de kleding van brandweerlieden, en bijvoorbeeld strijk- en afwerkapparatuur. Het is afhankelijk van de beoogde toepassing van deze professionele apparaten, welke hulpmiddelen u binnen uw organisatie nodig heeft. 

Organisaties die een industriële wasmachine kopen

Voor verschillende organisaties is een industriële wasmachine kopen interessant. Denk bijvoorbeeld aan een zorginstelling of een hotel. Er moet hier dagelijks veel vuil wasgoed gewassen worden, om dit een volgende dag weer te kunnen gebruiken op de bedden en in de badkamers. Ook voor horecagelegenheden biedt een industriële wasmachine kopen diverse voordelen. De vuile bedrijfskleding van de kok of een bediende kan met dit apparaat snel gewassen worden. Andere organisaties die vaak voor een industriële wasmachine kiezen: jachthavens, campings en verhuurders van appartementen en studio’s. Voor deze laatste groep bedrijven is het interessant de industriële wasmachine te combineren met een betaalsysteem.

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswal
Telefoon: 0186-572900
E-mail: info@laundry.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.