In deze onzekere tijd veilig werken in de Cloud

25 mei 2020 09:36

In deze onzekere tijd veilig werken in de Cloud

Iedere ondernemer zal het beamen: in deze tijd is het nog meer dan voorheen van groot belang om verzekerd te zijn van volkomen veilig dataverkeer, via glasvezel.

Extra voordeel in moeilijke tijden

Daarom start Bright Access de Verlichtingsweken. “Het zijn natuurlijk minder zekere tijden en we merken dat keuzes vooruit geschoven worden” aldus Elly van Duist (regiomanager Twente). Logisch, maar niet verstandig. Om klaar te zijn voor de nieuwe werkelijkheid, moeten ondernemers juist nu de stap nemen naar veilige glasvezel. Met een gereduceerd tarief op de aansluitkosten en de eerste drie maanden gratis abonnement maken Elly en haar collega’s het overstappen naar glasvezel wel heel aantrekkelijk. Ook aan de thuiswerkers is gedacht, die kunnen drie maanden gratis gebruik maken van een verbinding op locatie.

Toekomstbestendig en veilig internet

Om privacygevoelige data afdoende te kunnen beschermen, heeft Bright Access Internet 2.0 in het leven geroepen. Er wordt een rechtstreekse koppeling van een datacentrum naar de ondernemer gemaakt, zonder dat de gegevens via het internet worden verstuurd. Zo blijft de informatie enkel beschikbaar voor wie deze bestemd is en maken hackers geen kans.

“Dat is dan ook waar we ons de komende periode nog meer dan anders op gaan richten” zegt Elly van Duist. “We spelen in op de zaken waar ondernemers tegenaan lopen in deze coronacrisis. Je merkt een verschuiving. Men neigt nu meer naar thuiswerken en ziet de voordelen die dat oplevert. Wij willen de zorgen van ondernemers verlichten door te zorgen dat zij en hun medewerkers online veilig zijn. Een veilige internetverbinding is immers met de huidige mate van digitalisering en de behoefte van ondernemers om telkens verder te automatiseren steeds belangrijker. Wij bieden onze klanten van A t/m Z digitale veiligheid – zeker in deze tijd.”

Samen sterk

“Wij werken samen met alle gekwalificeerde ICT-partijen in Twente. Zij kennen de ondernemers en kunnen de implementatie van de glasvezelverbinding in goede banen leiden” legt Elly van Duist uit. “Die samenwerking is de afgelopen jaren heel succesvol geweest en de laatste jaren zijn we daarom sterk gegroeid.” Over haar eigen rol in de regio vertelt ze: “Ik woon al 40 jaar in Twente. Ik heb dan ook zowel zakelijk als privé een sterke binding met de regio.”

(Wilt u hier meer over weten, neem dan vrijblijvend contact op met Elly: 088-0450954; www.brightaccess.nl/verlichtingsweken of een van de regionale partners.)

Tekst: Theo Bennes

Bright Access

Capitool 10

7521 PL  Enschede

tel. 088 – 0450945

www.brightaccess.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.