In de Houtzagerij zijn alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle teamdag!

2 juni 2021 10:20

In de Houtzagerij zijn alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle teamdag!

In de Houtzagerij ligt middenin het groene hart van Nederland. Naast dat het door de centrale ligging makkelijk te bereiken is, heb je op deze plek écht het idee even weg te zijn. De locatie is gelegen aan rivier de Merwede en omringt door grienden, een typisch Hollands landschap.

activiteitIn de Houtzagerij kan een dagvullend programma samenstellen. Kiezen jullie voor een activiteit waarmee een bepaald doel behaald moet worden of gaan jullie voor een adrenaline kick en stap je aan boord van één van onze RIB’s? Tussen de activiteiten door wordt er gezorgd voor de nodige versnaperingen. Afsluitend kan er een barbecue worden verzorgd aan de rivier of bij minder weer op het overdekte terras boven de Houtzagerij met uitzicht op de rivier.

  • Alles op één locatie
  • Unieke activiteiten afgestemd op het rivierenlandschap
  • Combinatie van binnen en buiten
  • Maatwerk mogelijk

Wat is er fijner dan elkaar ontmoeten in de buitenlucht? Ontdek de eindeloze mogelijkheden In de Houtzagerij en op het 4,5 ha buitenterrein. Ga naar de website www.indehoutzagerij.nl of neem direct contact op via info@indehoutzagerij.nl.

In de Houtzagerij

Hardinxveld-Giessendam

“ Afgestemd op de omgeving van het rivierenlandschap, bieden we een gevarieerd programma dat je niet zomaar elders in het land zult vinden. ”

houtzagerij houtzagerij

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.