HyMatters. Powering Your Future Today

12 oktober 2021 15:15

HyMatters.  Powering Your Future Today

Is uw vastgoed of bedrijfsproces afhankelijk van aardgas? Wilt u uw dieselverbruik of CO2-uitstoot terugdringen? Wilt u uw wind- of zonnepark aansluiten op het elektriciteitsnet? Of het dak van uw bedrijfspand volleggen met zonnepanelen maar is dat niet mogelijk vanwege netcongestie? HyMatters helpt bedrijven om zich op hun toekomst voor te bereiden.

Jerom Janssen (CEO van HyMatters): “Het wordt steeds duidelijker dat we snel afscheid gaan nemen van fossiele brandstoffen. Maar veel van onze processen en producten zijn direct of indirect afhankelijk van deze energiebronnen. Veel bedrijven begrijpen dát er actie ondernomen moet worden, maar zien nog niet hóe, of juist wannéér het beste moment voor de overstap is.

Om de energietransitie niet alleen maar geld te laten kosten, kijken we samen met onze klanten niet alleen naar wat je kunt en moet doen, maar ook naar welke zakelijke kansen dat oplevert.

Want wie nu handelt heeft nog keuzevrijheid: welke oplosrichting is praktisch uitvoerbaar in de tijd? Over acht jaar is het al 2030, het jaar waarin we met elkaar 50% minder CO₂-uitstoot moeten realiseren. Vanuit de EU wordt zelfs al gewerkt aan een voorstel voor 55% - “Fit for 55”. Iedereen moet verduurzamen, dus er is nog heel veel werk te verzetten – wees proactief, plan je projecten op tijd.”

HyMatters realiseert oplossingen rondom verduurzaming van vastgoed en bedrijfsprocessen door de inzet van groene waterstof. Centraal staat steeds de vraag welke energiestromen er nu zijn: waar en hoe worden bijvoorbeeld elektriciteit en/of aardgas nu gebruikt? Vervolgens kijken we hoe die energiestromen zo aangepast kunnen worden dat er slim gebruikt gemaakt wordt van energieopslag. Welke economische voordelen zijn daarmee te behalen? Hoe kan groene waterstof een verschil maken in het verduurzamen? We nemen uw zorgen uit handen door te ondersteunen met technisch projectmanagement, ontwerp, engineering en realisatie van de oplossing die past bij úw vraagstuk. Ook bieden we, indien nodig, ondersteuning bij uw vergunningsaanvraag. Samen met u realiseren we de passende oplossing, zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Wilt u graag eens in gesprek over wat waterstof of HyMatters voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op met Jerom Janssen – hij helpt u graag verder.

Jerom Janssen
Telefoon 06 - 255 20 451
E-mail Jerom.Janssen@HyMatters.com
www.HyMatters.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.