H&R Business IT Solutions is HPE Noord-Europa MKB Partner van het jaar

1 juli 2020 16:23

H&R Business IT Solutions is HPE Noord-Europa MKB Partner van het jaar

H&R Business IT Solutions uit Utrecht is HPE Noord-Europa MKB Partner van het jaar 2020 geworden. Hewlett Packard Enterprise kondigde met trots de winnaars van de 2020 HPE Partner Awards aan. Winnaars werden erkend tijdens het HPE Global Partner Summit Virtual Experience 2020 event dat plaatsvond tussen 22 - 24 juni.

DE HPE gemeenschap van 80.000 partners en groeiende is een essentieel onderdeel van HPE en een belangrijke uitbreiding van zijn eigen verkoop- en technische teams. HPE beschouwt haar kanaalpartners als een bewezen en krachtige motor voor het stimuleren van groei, en vaak de eerste stap in het leveren van toonaangevende innovaties op de markt.

De HPE Partner Awards van 2020 erkennen geselecteerde partners uit ons hele ecosysteem voor hun uitstekende prestaties, toewijding aan uitmuntende klanten, focus op groei, innovatie en professionele prestaties. Deze partners verhogen de standaard voor business excellence en tonen aanhoudende toewijding aan onze gezamenlijke klanten.

Bron: https://dutchitchannel.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.