Hoe val je op tijdens een beurs?

3 december 2019 13:50

Hoe val je op tijdens een beurs?

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd om met het bedrijf op de beurs te staan. Maar vaak staat de ruimte vol met andere bedrijven die de aandacht trekken op zo een beurs. Je staat natuurlijk niet voor niks op een beurs en wilt graag de aandacht van potentiële klanten. Daarbij kunnen simpele dingen zoals reclame voor, tijdens en na de beurs en gratis spullen al bij helpen dat potentiële klanten naar jouw stand komen.

Reclame

Niet iedereen weet waar en wanneer je op de beurs staat. Daarom is het belangrijk om iedereen goed op de hoogte te brengen met de communicatiemiddelen. Een die je niet mag vergeten is de social media. Met social media heb je een oneindig groot bereik waarmee je zeker de juiste mensen aantrekt jouw stand te komen bezoeken. Vaak als mensen niet weten dat je er staat val je ook minder op. Gebruik dus je social media voor, na en tijdens de beurs zodat iedereen op de hoogte is.

Stand

Op de beurs zelf draait alles om de stand. Zorg dus voor een goede locatie zodat niet iedereen er voorbij loopt. Vaak kun je bij de inschrijving een voorkeurspositie aangeven. Kies dan voor een drukke plek, vlakbij een drukke plek zoals de catering. Verder is het leuk om iets te doen te hebben op je stand. Dat trekt namelijk veel aandacht. Ook moet het duidelijk zijn dat de stand van jouw bedrijf is. Dat kun je doen door gebruik te maken van reclame of een Media Hologram. Niemand kan meer om jouw stand heen.

Genoeg mensen

Geen mens houdt van wachten. Dat is zeker niet fijn voor potentiële klanten die interesse tonen in jouw bedrijf. Zorg daarom dat je genoeg personeel vanuit kantoor meeneemt naar de beurs. Zodat je ze op de beurs alle mensen kunnen informeren over de producten en diensten die een bedrijf aanbiedt. Zodat je meer klanten kunt trekken.

Gratis!

Mensen zijn dol op gratis. Daarom zul je zeker met gratis producten mensen naar jouw stand lokken. Zorg dat je spullen hebt met jouw logo erop. Bij gebruik van die spullen zullen ze dat zien en vervolgens naar jou zoeken. Je creëert interesse en misschien wel nieuwe klanten.

 

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.