Het online platform voor en door ondernemers

1 februari 2022 10:00

Het online platform voor en door ondernemers

Als ondernemer kun je vaak het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Daar gaat Hét Ondernemersbelang verandering in brengen. Hét Ondernemersbelang is de verbindende factor tussen ondernemers in Nederland; een kennisplatform waar ondernemers terecht kunnen voor uiteenlopende onderwerpen én een ontmoetingsplek voor het verbreden of verdiepen van het netwerk. 

Wat kan Hét Ondernemersbelang voor mij betekenen?

Hét Ondernemersbelang is méér dan een verbindende factor tussen ondernemers. Bij Hét Ondersnemersbelang kun je als ondernemer terecht voor:

  • Kennis: In de kennisbank vind je diverse onderwerpen en toegankelijke informatie. Bovendien blijf je hier op de hoogte van actuele trends.
  • Masterclass/seminar: Hét Ondenemersbelang organiseert masterclasses en/of seminars. Tijdens deze bijeenkomsten kun je je kennis over diverse onderwerpen bijspijkeren.
  • Rondetafelgesprek: Tijdens deze bijeenkomst ben je in gesprek met andere ondernemers over onderwerpen die jouw business raken. Bovendien zijn zowel de rondetafelgesprekken als de masterclasses/seminars uitstekende netwerkgelegenheden.
  • Zakelijke nieuwsbrief: In onze zakelijke nieuwsbrief vind je informatie over de nieuwste ontwikkelingen en actuele trends op jouw vakgebied.

Hét Ondernemersbelang als communicatieplatform 

Hét Ondernemersbelang weet als geen ander hoe belangrijk effectieve communicatie en online marketing is. Het benaderen van je doelgroep via verschillende communicatiekanalen en met relevante kennisinhoudelijke informatie zorgt voor klantbinding, interesse en loyaliteit. Maar hoe begin je en welke keuzes moet je maken? Hét Ondernemersbelang kan je hierbij helpen.

We nemen graag de tijd om samen met jou te kijken welke e-mailcampagne bij je past, welke content van belang is en welke websitebanners je mogelijk kunt plaatsen voor meer zichtbaarheid.

Samen met Hét Ondernemersbelang vind jij de bij jouw bedrijf passende communicatie- en online marketingstrategie.

Adverteren op Hét Ondernemersbelang 

Je kunt de kracht van online marketing niet onderschatten. Toch is de drempel soms erg hoog om als ondernemer te investeren in online marketing.

Naast het kennis- en communicatieplatform, geven we ook de kans aan ondernemers om laagdrempelig te adverteren in de communicatie van de organisatie. Daarvoor werken wij samen met Hulc. Op Hulc kunnen ondernemers transparant zonder tussenpersoon advertenties inkopen.

Voordelen van adverteren op Hét Ondernemersbelang 

Adverteren op de webpagina van Hét Ondernemersbelang kan de volgende voordelen opleveren:

  • Een redactioneel artikel, waarin je informatie deelt met andere ondernemers, inclusief een link naar jouw website, zorgt voor meer verkeer naar je website én een waardevolle backlink op onze website. Wij kunnen je bovendien ondersteunen op het gebied van backlinks/linkbuilding.
  • Een advertentie is onze regionale of landelijke nieuwsbrief spreekt de juiste mensen aan omdat wij deze verzenden naar ondernemers die geïnteresseerd zijn in het laatste nieuws en de nieuwste trends in de ondernemerswereld.
  • De dedicated nieuwsbrief kan zowel landelijk als regionaal verspreid worden. Deze nieuwsbrief wordt met enige regelmaat verzonden naar ondernemers die ons volgen. In deze nieuwsbrief, die per mail wordt verzonden, wordt één specifiek product of dienst uitgelicht. Zo zorg je voor een persoonlijke boodschap en vind je wellicht nieuwe potentiële klanten/relaties. Een dedicated nieuwsbrief wordt herhaald naar de volgers die niet hebben gereageerd op de eerste mail die is verzonden. Een dubbele mogelijkheid voor leads derhalve!

Hét Ondernemersbelang helpt jou je zichtbaarheid te vergroten, genereert merkvoorkeur voor jouw product of dienst en zorgt voor verbreding en/of verdieping van zowel bestaande als potentiële relaties.

Zaken doen met Hét Ondernemersbelang is zaken doen in jouw belang!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Online Marketing Monkey

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.