Heropening van de horeca: ben jij er klaar voor?

5 mei 2021 13:35

Heropening van de horeca: ben jij er klaar voor?

Sinds deze week mogen de terrassen weer een paar uur per dag open. Hoewel nog niet alle ondernemers goed kunnen profiteren van de versoepeling, is het een eerste kleine stap richting een heropening van hotels, restaurants en cafés.

Als ondernemer wil je optimaal kunnen profiteren van een heropening. Hierbij zijn financiën het laatste waar je je zorgen om wil maken. Heeft de lange sluiting krapte in de liquiditeit van je onderneming veroorzaakt? Dan zijn er verschillende manieren om dit op te lossen.

Kortlopend krediet

Nieuw personeel aannemen, kleine investeringen doen of een tijdelijke krapte overbruggen: dit doe je met een kortlopend zakelijk krediet. Deze financieringen hebben meestal een looptijd van enkele maanden tot een jaar, waardoor je er dus ook snel weer vanaf bent.

Voorraadfinanciering

Deze zomer is er waarschijnlijk weer een stuk meer mogelijk op het gebied van horeca en entertainment. Onderneem je binnen de horeca- of entertainmentsector? Dan is de kans groot dat je op korte termijn voorraad nodig hebt. Zorg ervoor dat dit geen onnodige druk op je werkkapitaal veroorzaakt en sluit een kortlopende voorraadfinanciering af.

Verbouwing of renovatie

Een heropening van je zaak is hét moment om na te denken over een verbouwing of renovatie. Wilde je altijd je terras al uitbreiden? Of kan je interieur wel een opfrisser gebruiken? Dan is dit het moment om een financiering voor een verbouwing of renovatie af te sluiten.

Door nu te investeren in je zaak, profiteer jij straks optimaal van een heropening. Heb je moeite met het onderscheiden van alle mogelijkheden op het gebied van financiering? Funding Options helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw onderneming. Vergelijk eenvoudig verschillende financiers, en laat je tijdens het hele proces kosteloos begeleiden door onze specialisten.

Naar alle berichten van Funding Options terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.