Heb jij een kantoorbaan? Zorg dan dat je voldoende beweegt!

1 december 2022 14:49

Heb jij een kantoorbaan? Zorg dan dat je voldoende beweegt!

Wist jij dat zitten een van de meest schadelijke activiteiten is die je kunt ondernemen? Veel mensen hebben niet in de gaten hoe schadelijk zitten is. Heb je het eenmaal in de gaten, dan is het vaak al te laat. Zit jij dus de hele dag op kantoor en doe je weinig aan bewegen, dan is het tijd om in actie te ondernemen. Het goede nieuws is dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat je door te bewegen ook nog eens een forse besparing kunt realiseren. Hoe? Wij leggen het je graag uit!

Stap op de fiets

Veel mensen die op kantoor werken, komen met de auto naar hun werk. Dat is de meest comfortabele manier om te reizen want je komt niet helemaal bezweet op kantoor aan. Dit argument houdt echter geen stand meer wanneer je een elektrische fiets van Stella koopt. Deze fiets is gemaakt om aangenaam op te bewegen. Deze fiets is zeer populair onder mensen die graag willen bewegen, maar die geen zin hebben om zich op kantoor te moeten omkleden. Een elektrische fiets heeft namelijk trapondersteuning waardoor je je geen ongeluk hoeft te trappen om vooruit te komen, zelfs niet met tegenwind. De fiets zorgt dat jij een aangenaam tempo behoudt. Zo pak je aan het begin en aan het eind van je dag de broodnodige beweging mee. Reken maar dat je je hierdoor snel fitter zult voelen!

Reis je veel met de trein? 

Als je veel gebruikmaakt van het openbaar vervoer, dan weet je waarschijnlijk dat een klant, maar zelden naast het station gevestigd is. Veel mensen pakken dan een taxi of de bus, maar je kunt ook een elektrische vouwfiets kopen. Deze fiets is je ideale vervoersmiddel wanneer je de trein pakt: omdat je hem kunt opvouwen mag hij gratis mee. Omdat ook deze fiets elektrisch is, fiets je met het grootste gemak naar je klanten toe, en terug naar het station. Je bent in een mum van tijd waar je moet zijn en je bent niet afhankelijk meer van bustijden. Bovendien pak je extra beweging mee en dat is niet alleen gezond, je zult ook merken dat dit je meer energie geeft dan wanneer je de hele dag stilzit. 

Bespaar aanzienlijk op je kosten

Je merkt het, een elektrische fiets is niet alleen een goede manier om in beweging te komen en om soepel van A naar B te gaan, het bespaart je ook veel geld. Je kunt de auto laten staan of misschien zelfs wel verkopen. In tijden van extreem hoge brandstofprijzen zal dat een aangename lastenverlichting zijn. Een elektrische vouwfiets heb je zo terugverdiend als je ziet hoeveel geld je bespaart op taxi- en ov-kosten. Zo werk je aan je conditie en bespaar je geld!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.